Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Ik sluit mij graag aan bij de lange lijst tevreden Rijschool Overtoom-leerlingen. Door omstandigheden met mijn gezondheid heeft de rit ruim een jaar geduurd, maar afgelopen week ben ik dan toch geslaagd. Mijn dank gaat uit naar Rein, die ik als een heel prettige instructeur heb ervaren: rustig, geduldig, positief en met een goed oog voor waar de persoonlijke aandachtspunten van de leerling liggen. Dank ook aan Carla en Belinda voor het werk achter de schermen - niet als minste voor de bemiddeling bij het CBR, toen ik te horen kreeg dat ik opnieuw een lange wachttijd voor mijn praktijkexamen zou krijgen. Heel fijn.

Ik moet nog een paar daagjes op mijn roze pasje wachten, maar ik kijk heel erg uit naar mijn eerste zelfstandige ritten!

Het was gezellig, Rein! Moge er nog vele smakelijke paëlla's volgen, que aproveche 😉
- Amsterdam
Hele fijne rijschool, alleen maar goede ervaringen mee gehad. In een keer geslaagd door de beste instructrice die ik had kunnen hebben, Jihane, kritisch wanneer het moet en erg gezellig wanneer het kan! Ontzettend veel geleerd en erg dankbaar dat ik deze rijopleiding heb mogen volgen.
- Amsterdam
Ik heb een super leuke tijd gehad bij rijschool Overtoom. Niet alleen mijn rij instructrice was heel erg leuk maar ook de mensen die de examens zelf regelde.
Door het goede vertrouwen wat ik kreeg wist ik ook dat ik ging slagen!
Bedankt voor de top tijd en alles wat jullie voor me hebben geregeld!
- Koog aan de Zaan
Ik ben heel tevreden over Rijschool Overtoom. De communicatie van deze rijschool is heel fijn en duidelijk. Mijn rij-instructeur (Peter Paul) heeft mij op een leuke, fijne en geduldige manier goed voorbereid op het examen, hierdoor ben ik ook in één keer geslaagd. Kortom, ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen!
- Amsterdam
Ik heb vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald door de hele goede rijlessen van Francis! De rijlessen waren erg gezellig en super leerzaam. Je wordt goed stap voor stap voorbereid op je tussentijdse toets en examen. Ook werd ik goed begeleid bij het plannen van je theorie en praktijk examen. Top rijschool!
- Amsterdam
Ik ben super tevreden met rijschool Overtoom! Zij hebben mij goed geholpen met t plannen van mijn theorie & praktijkexamen en andere administratieve zaken. Mijn instructeur (George) was ook geweldig! De sfeer tijdens de rijlessen was altijd heel fijn en ik voelde me ook erg op mijn gemak. Ik werd niet afgestraft voor het maken van fouten, in plaats daarvan werden dezen als leermomenten gezien en werd mij rustig en duidelijk uitgelegd hoe het beter kon. Dankzij George heb ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs, dus heel erg bedankt!
- Amsterdam
Fijne en doortastende instructrice: Ayten. In 1x geslaagd met snelpakket
- Amsterdam
- Amsterdam
Na vijf keer gezakt te zijn bij een andere rijschool, koos ik om verder te lessen bij Rijschool Overtoom. Rein werd daar mijn instructeur. Rein wist mij met zijn gerichte aanwijzingen en hartelijke begeleidingsstijl mij het vertrouwen te geven dat ik in staat ben een auto te besturen.
- Amsterdam
Dankzij de goede hulp van Francis vandaag mijn rijbewijs behaalt! een erg fijne rijschool die echt de tijd voor je neemt. Ook de dames op kantoor zijn erg behulpzaam en zorgen dat alles goed en optijd wordt geregeld.
Al met al ontzettend blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en nu heerlijk zelf de weg op kan!
- AMSTERDAM
Ik ben ontzettend blij met de rijlessen van Fatima. Ze heeft me echt over mijn 'rijangst' heen geholpen. Ze was heel geduldig en legde alles rustig uit. Verder was ze heel flexibel mbt het plannen van de lessen en was het gezellig in de auto :). Ik heb inmiddels zelfstandig gereden met mijn kinderen achterin, iets was ik van tevoren niet voor mogelijk had gehouden. Morgen stap ik weer te auto in, bedankt Fatima!
- Amsterdam
Had na het behalen van mijn rijexamen alweer 8 jaar niet gereden wegens rijangst. Besloten om het weer op te pakken en heb dankzij (het geduld en de humor van) Wilma weer het vertrouwen om de weg op te gaan!
-
Afgelopen vrijdag in 1 keer mijn examen gehaald. Begonnen met nul ervaring, maar dankzij de goede aanwijzingen en vooral rustige opbouw van de lessen van Habiba en met haar enthousiasme en humor is dan het roze pasje binnen. Met zelfvertrouwen zal ik hier dankbaar gebruik van maken. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.
- Amsterdam
Het ging allemaal niet vanzelf, maar dankzij mijn doorzettingsvermogen en het engelengeduld van Jan ben ik uiteindelijk op mijn 43e in één keer geslaagd! Zeer prettig contact ook met de dames op kantoor.
- Amsterdam
Wilma heeft er op zeer professionele en veilige manier (én met humor) voor gezorgd dat ik weer vertrouwen in mezelf als bestuurder heb gekregen. Veel dank!
- Amsterdam
Wilma heeft met haar nuchtere, duidelijke manier weer het zelfvertrouwen gegeven zelf de snelweg op te kunnen.
- Amsterdam
Dankzij een rijangst cursus bij Wilma rijd ik sinds begin dit jaar voor het eerst in 10 jaar weer auto. Wilma heeft me geleerd in het verkeer vooruit te denken en het vertrouwen in mezelf op de weg terug gegeven.
- Amsterdam
- Amsterdam
Deze rijschool en in het bijzonder instructrices Naziha en Fatima hebben me het vertrouwen en plezier in het rijden terug gegeven. Fijne lessen met heel veel geduld, duidelijkheid en op z’n tijd een grapje. Ontzettend bedankt en ik raad iedereen deze rijschool aan!
- Amsterdam
The feeling I had when I filled in the form for "rijangst" on the website versus the feeling I had after my 4th and last lesson with Ayten cannot be compared. Her tips, our conversations and of course the driving lessons have helped me overcome my fear and insecurities of driving and I'm forever grateful. I've had my drivers license for 10+ years, but haven't been driving much the past 8 years. The thought of driving in the Netherlands made me nervous and I avoided it at all costs. I'm happy that I got the support that was needed when I decided to face my fears and I'm so happy I did! Thank you Rijschool Overtoom and Ayten for helping me. It feels liberating and wonderful to realize that I'm actually a pretty good driver. Would recommend Ayten to anyone who face similar issues!
- Amsterdam
Zeer goede ervaring met Rijschool Overtoom. De dames die je telefonisch te woord staan zijn erg vriendelijk, denken met je mee en regelen zaken snel. Mijn rijinstructeur Rein vond (en vind ik nog steeds) fantastisch. Uiterst bekwaam, geduldig en goed in staat om samen te analyseren waar zich nog eventuele persoonlijke knelpunten bevinden m.b.t. het rijden. Ik begon onzeker en met angst op de snelweg, dit hebben we goed weten aan te pakken. Wat mij persoonlijk erg in de weg zat was angst voor het praktijkexamen, ook hier heeft Rein me uitstekend in begeleid. We hebben flink wat uurtjes gereden samen, dit heeft naar mijn inziens een solide basis gelegd. Met een gerust hart en zelfvertrouwen durf ik nu met kind op de achterbank te rijden. Daarnaast is Rein ontzettend gezellig en leuk in de omgang en ik zal onze rijuurtjes om die reden wel een beetje missen, maar Rein: wat ben ik blij met mijn roze pasje! Bedankt!!!
- Amsterdam
Ik zou Rijschool Overtoom aanraden aan iedereen die last heeft van een vorm van rij-angst. Met dank aan de fantastische belediging door rij-instructrice Heidi durf ik sinds kort weer op de snelweg te rijden.
- Amsterdam
484 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2