Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Beoordelingen Rijschool Overtoom

9,2 met 386 beoordelingen
  • 9,3
  • 9,4
  • 8,9

Beoordeeld door: Jasper

12-07-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Uitstekende service en uitstekende rijles (Habiba). Zeker een aanrader.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Julia Klok

10-07-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een heel goed leertraject aan rijlessen gevolgd van Francis! Samen hebben we hard gewerkt waardoor ik goed kan rijden en me op mijn gemak voel in het verkeer. Ze heeft me door alle onzekerheden heen geholpen als een echte coach. Ze is realistisch, flexibel, eerlijk en positief. Hierdoor was Francis van Rijschool Overtoom precies wat ik nodig had om mijn rijbewijs te halen met plezier!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Nannie

08-07-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ontzettend blij met de lessen bij Wilma! Ik had last van paniek achter het stuur en op de snelweg, maar door Wilma’s rustige, nuchtere en begripvolle houding ga ik weer met vertrouwen en zelfs plezier de weg op!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Piet-Harm Sterk

03-07-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Na jaren niet meer te hebben gereden had ik binnen een paar lessen alweer het vertrouwen terug. Ben net een maand op reis geweest in Australië en heb daar vele duizenden kilometers fluitend gereden! Dank je wel Wilma!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Eva Mulder

03-07-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb mijn rijlessen als erg goed ervaren door George werd ik super goed door het gehele traject begeleid. Ik raad iedereen die opzoek is naar fijne en goede reisschool aan om bij Overtoom te gaan lessen. Heel erg bedankt George!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Jet Wiersma

03-07-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Tijdens mijn rijlessen met Naziha, heb ik veel geleerd en genoten van de lessen! Nu rij ik met vertrouwen in de auto. Heel erg bedankt Naziha!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Nini De Boer

27-06-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Erg goede rijles gehad van mijn instructrice Naziha, waardoor ik in 1 x mijn rijbewijs heb gehaald en met een vertrouwd gevoel in de auto zit! Heel veel dank daarvoor Naziha!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Robbert Stokmans

20-06-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Rijschool Overtoom is een ontzettend fijne rijschool. Het aanmelden voor rijlessen werkt eenvoudig via een online portal. Mijn instructeur gaf mij de zekerheid en ondersteuning die ik nodig had mijn rijbewijs te behalen. Ik raad iedereen die in Amsterdam woont aan om hier je rijlessen te volgen!

Ik kreeg les van Nordin, een zeer professionele en aardige instructeur!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Barbara Knapper

20-06-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Ik had les van Rein Tiemen. Een toegewijd docent die echt kijkt naar wat je nodig hebt. Ik heb veel van hem geleerd en ben pas op examen gegaan toen ik me zeker genoeg voelde om alleen te rijden. In één keer geslaagd. Ook het contact met kantoor verliep soepel en snel. Kortom, geslaagd!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: NM DB

19-06-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Goede rijschool met goede begeleiding.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Loeke

16-06-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Frances heeft mij ontzettend geholpen om weer zelfverzekerd in de auto te zitten! Na jaren niet te hebben gereden durf ik nu eindelijk weer te rijden. Ik ben haar heel erg dankbaar en kan haar iedereen aanraden!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Karen

12-06-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Dankjewel Habiba voor je geduld, gezelligheid en vertrouwen. In een keer geslaagd.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Hera

12-06-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben ontzettend tevreden met Rijschool Overtoom en mijn instructrice Francis! Nadat ik bij andere verschillende rijscholen meerdere malen was gezakt, had ik de hoop al opgegeven. Totdat ik bij Rijschool Overtoom terechtkwam. Francis stelde mij niet alleen gerust en maar zij wist exact te benoemen wat mijn zwaktepunten waren en waar mijn rijangst vandaan kwam. We hebben er samen aan gewerkt, met resultaat! Dankzij Francis heb ik niet alleen mijn rijbewijs gehaald maar ik ben ook van mijn rijangst af.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Hera

12-06-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben ontzettend tevreden met Rijschool Overtoom en mijn instructrice Francis! Nadat ik bij andere verschillende rijscholen meerdere malen was gezakt, had ik de hoop al opgegeven. Totdat ik bij Rijschool Overtoom terechtkwam. Francis stelde mij niet alleen gerust en maar zij wist exact te benoemen wat mijn zwaktepunten waren en waar mijn rijangst vandaan kwam. We hebben er samen aan gewerkt, met resultaat! Dankzij Francis heb ik niet alleen mijn rijbewijs gehaald maar ik ben ook van mijn rijangst af.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

05-06-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Na 8 jaar geleden mijn rijbewijs te hebben gehaald en daarna de snelweg niet meer op te zijn geweest (en weinig in de binnenstad te hebben gereden) zit ik na een handvol rijangstlessen met Wilma weer vrolijk achter het stuur!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Marieke Van de Velde

03-06-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben zeer tevreden over Rijschool Overtoom. De communicatie met de rijschool verliep soepel en snel.
Ik heb rijles gehad van Wilma. Ze is geduldig, legt situaties goed uit als iets niet duidelijk is en heeft humor.
Af en toe was ze streng voor me maar dat was ook nodig! 🙂 Ik ben via de rijschool in 1 x geslaagd en ben ontzettend blij met mijn rijbewijs. Bedankt Wilma!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Toni

01-06-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Wilma wentcout of her way to help me as I had to be able to drive by myself for work. She was incredibly helpful and really heped to improve my driving!!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Els Teunissen

01-06-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een hele goede ervaring met rijschool Overtoom, mijn instructrice was Jihane, zij heeft mij met veel deskundigheid en vriendelijkheid klaargestoomd ik voel me prima in staat zelfstandig te rijden, al zal ik haar wel missen!!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Mariken Zwart

30-05-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Op 60-jarige leeftijd een rij-opleiding gaan volgen was best wel een klus. Ik heb les gehad van Wilma, een vrouw met enorm veel ervaring en een superscherpe oplettendheid. Ik vond het fijn dat de lessen heel geleidelijk werden opgebouwd. Er was echter wel een probleempje: ik had al vele jaren een grote angst voor de snelweg, ook als passagier. Wilma heeft mij in 1 les volledig van deze angst afgeholpen! Wat een bevrijding. Toen het tijd was voor mijn rijexamen ben ik in één keer geslaagd. Veel dank Wilma!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Meryem

25-05-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
De lessen waren heel leerzaam en natuurlijk ook gezellig. Bedankt voor je tijd, geduld en hulp. Zonder jou was het niet gelukt Jihane!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2