Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Geweldig en enorm leerzame tijd gehad

Ik heb voorheen 2,5 jaar lang les gehad bij een andere rijschool, zonder enig succes. Bij deze rijschool ben ik namelijk nooit toegekomen aan een examen. Uiteindelijk ben ik op advies van vele mensen om mij heen bij Overtoom beland. Jihane werd onder andere dan ook vaak genoemd als een van de beste. Uiteindelijk heb ik ongeveer 5 maanden bij Jihane gereden en heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!!! Ik ben haar dan ook super erg dankbaar; voor al haar begrip, geduld en vooral voor alle keren dat ik wou opgeven maar zij gelukkig nooit. Ik kijk terug op een hele gezellige en leerzame tijd die ik samen met Jihane heb doorgebracht, en zal Overtoom en met name haar dan ook aan iedereen aanbevelen.
- Amsterdam

In 1 x geslaagd

Uitstekende rijlessen genoten bij Nordin. Professionele aanpak, gecombineerd met een prettige sfeer in de auto! Ook het contact met de rijschool verliep altijd vlot en soepel! Nordin bedankt voor de lessen! Tot ooit voor een rood stoplicht! Rijschool Overtoom echt een aanrader! Groet Sjoerd
- Amstedam

In een keer geslaagd!

Altijd super rijlessen gehad van Fatima! Zeker een aanrader.
- Amsterdam

In 1x geslaagd dankzij Sabina

Ik heb hele fijne lessen gehad. Met Sabina was het altijd gezellig, maar heb ik ook heel veel geleerd. Ze legt alles duidelijk, rustig en met geduld uit. Verder neemt ze aan het einde van elke les de tijd om terug te kijken op wat je wel en niet goed vond gaan. Uiteindelijk was ik veel te zenuwachtig voor het examen, maar heb ik het toch in 1x gehaald!
- Amsterdam

In een keer geslaagd voor mijn rijexamen, met dank aan Jihane!

Ik vond Rijschool Overtoom een hele prettige plek om lessen te nemen. Jihane is een hele sympathieke en deskundige rij-instructrice. Daarnaast heeft ze veel geduld en kan ze heel goed uitleggen. Organisatorisch was alles heel goed geregeld en ook contact opnemen met de rijschool ging erg makkelijk. Overtoom is zeker een aanrader.
- Amsterdam

Hele fijne rijschool, Ayten is een topper!

Hele fijne rijschool, goed geregeld en georganiseerd. Dankzij de goede begeleiding van Ayten heb ik mijn rijbewijs in. 1 keer gehaald!
- Amsterdam

Zeer goede ervaring met opfriscursus

Omdat ik al jaren niet meer had gereden en daarom niet meer achter het stuurde durfde, heb ik heb afgelopen weken drie opfrisrijlessen van 1,5 uur gevolgd via Rijschool Overtoom bij Aysel. Dit was ontzettend nuttig en ging heel erg goed! Ik vond Aysel een heel fijne en goede instructrice: ze geeft duidelijke instructies die niet dwingend overkomen en geeft uitleg waar nodig. Ze gaf mij aan het begin van de eerste les ook genoeg tijd en ruimte om zelf aan te geven waar ik comfortabel mee was: zo heeft ze het eerste kwartier even het schakelen voor mij gedaan omdat ik daar nogal zenuwachtig over was. Sinds de opfrisrijlessen heb ik inmiddels weer twee keer zelfstandig gereden (voor het eerst sinds jaren) en dat ging heel goed! De communicatie met zowel de rijschool als Aysel zelf liep heel soepel en prettig, dus daar ben ik ook zeker over te spreken. Al met al zou ik beiden zeker aanraden!
- Amsterdam

Opfriscursus door Aysel: absolute aanrader!

Ik heb al jaren mijn rijbewijs, maar rij heel weinig. Vandaar dat ik een aantal (opfris)lessen bij Aysel heb gevolgd. In de eerste les was ik ontzettend bang en onzeker, maar zeven lessen later reed ik zelfverzekerd en vond ik het ook weer leuk om te rijden. Als je op zoek bent naar iemand die recht voor haar raap is, enthouisast is, je zelfvertrouwen geeft en ontzettend goed is in haar vak, ga dan voor Aysel!!
- Amsterdam

Uitstekend, ervaren en professionele rijschool

Ik heb mijn rijlessen bij George Gevolgd en ik zou iedereen die zijn/haar rijbewijs wilt halen aanraden om bij deze rijschool te lessen. Ervaren instructeurs met een goede en kalme aanpak die het voor leerling fijn en vertrouwd maakt. Ik heb veel te danken aan de lessen van Rijschool Overtoom !
- Amsterdam

Vandaag in een keer geslaagd met Rijschool Overtoom!

Fijn rijles gehad van Aysel: uiterst betrokken, sympathiek en recht voor zijn raap. Gezien de lat hoog lag in de lessen, viel het praktijkexamen vandaag enorm mee. Dank voor alle leuke en leerzame lessen!
- Amsterdam

Wat een fijne en professionele rijschool in Amsterdam!

Rijschool Overtoom, met Fatima als instructeur, heb ik via twee vrienden aangeraden gekregen. Geen moment spijt van gehad! Erg fijne, leuke en leerzame (dubbele) lessen, gemakkelijk in te plannen via een app of de instructeur. Fatima als instructeur kan ik absoluut iedereen aanraden. Ze is enorm ervaren, stelt je erg op je gemak, leert je alles wat je moet weten en is kritisch op momenten dat dit nodig is. Vanwege corona duurde via het CBR helaas alles wat langer, maar Belinda en Carla van Rijschool Overtoom hielden mij goed op de hoogte en zorgden ervoor dat toetsen en examens alsnog snel en naar wens ingepland konden worden.
- Amsterdam

Top begeleiding van George, in 1x geslaagd!

Hele fijne lessen gehad met duidelijke uitleg en reflectiemomenten. Sympathieke instructeur!
- Amsterdam

Heel fijn traject gehad met Aysel! In 1x geslaagd!

Aysel is een professionele, betrouwbare en fijne instructrice. Ik heb me tijdens de lessen altijd op mijn gemak gevoeld en heb enorm veel geleerd.
- Amsterdam

Super fijne rijschool! En geweldige instructrice Fatima

Super fijne begeleidende rijschool. Professioneel en voor mij was de snelcursus erg fijn ondanks Corona. Fatima kan ik ook erg aanbevelen en heeft mij erg goed geholpen. Tevredener kan ik niet zijn 🙂
- Amsterdam

Fijne lessen in gemoedelijke sfeer. In 1 keer geslaagd.

Les gehad bij Aysel. Zeer meedenkend, flexibel en accuraat.
- Amsterdam

Sterk aanbevolen!

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald. Super blij met Rijschool Overtoom! Mijn ervaringen met de rijschool zijn gewoon erg goed. Mijn viendelijke instructeur Nordin is heel professioneel en vooral ook heel geduldig. Dat kwam in mijn geval goed van pas!
- Amsterdam

Te gek!

Flexibiliteit en vriendelijkheid zijn kernwoorden bij deze rijschool! Het contact met de mensen ´achter de schermen´is altijd aangenaam simpel geweest en Peter Paul is simpelweg een goede instructeur met veel geduld en ervaring, een gouden combinatie als je het mij vraagt! Nogmaals dank en hulde voor de prettige samenwerking!
- Amsterdam

Alles wat je van een rijschool zou verwachten

Om te beginnen: wat is het top geregeld bij deze rijschool. Een handig digitaal plansysteem voor de lessen, snelle response op e-mails en houden rekening met jou en je wensen. De lessen gaan in blokken van 2 uur. Dit is zoveel fijner. Een uurtje vliegt namelijk voorbij wanneer je net begint met autorijden. Ik heb les gehad van Naziha. Wat een powervrouw met ontzettend veel kennis over het vak. Ik heb elke week weer uitgekeken om te gaan lessen, want bij Naziha in de auto weet je zeker dat je flinkt gaat lachen. Ik heb het ontzettend gezellig gehad in de auto en onwijs veel geleerd. Ook de lesauto van Naziha is top. Nogmaals bedankt Naziha en rijschool Overtoom!
- Amsterdam

Rijschool Overtoom 100% aan te raden

Ik kan Rijschool Overtoom 100% aanraden, altijd fijn contact gehad waardoor het gehele proces soepel verliep (ook tijdens en na corona werd het goed opgepakt). Dankzij mijn lieve en geduldige rij instructrice Habiba, mijn praktijk examen in 1 keer gehaald. Ze heeft mijn onzekerheid weg kunnen nemen en met de juiste tips mij tijdens het examen eeen goede rit laten afleggen. Dank!
- Amsterdam

Met vertrouwen leren rijden!

Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij mijn instructeur Habiba! Het was een hele fijne ervaring met haar als docent. Het was altijd erg gezellig in de auto en ze is super lief. indien nodig kon ze ook duidelijk en soms streng zijn. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen in mijzelf in 1 keer ben geslaagd! Ze was ook heel flexibel met het plannen van de lessen, wat erg fijn was. Ik zou haar zeker bij iedereen aanraden!
- Amsterdam

erg fijne rijschool

ik heb een erg fijne ervaring gehad bij deze rijschool met veel goede tips en leuke personen.
- Amsterdam

Als rijangst leerling ben ik zeer fijn begeleid en heb veel geleerd in korte tijd

Al toen ik voor de 1e keer met de rijschool belde, werd ik fijn te woord gestaan. Alles kwam op mij professioneel over dus besloot ik om bij deze rijschool wat lessen te nemen, om over mijn rijangst heen te komen. 7 lessen later, ben ik er klaar voor om weer zelfstandig achter het stuur te kruipen. Mijn instructrice Wilma heeft mij op een prettige manier weer het zelfvertrouwen gegeven dat ik nodig had. Duidelijk en to the point, maar wel met veel geduld en begrip heeft ze mij begeleid. Ik zou zowel Wilma als de rijschool zonder enige twijfel aanbevelen.
- Amsterdam
700 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2