Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort 9.5 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Ontdek waarom we de beste zijn

Waarom Rijschool Overtoom?

De beste rijscholen

De beste rijscholen Amsterdam is een organisatie die de consument helpt kiezen voor rijscholen die kwaliteit bieden op het gebied van hun rijopleiding.

Snel je rijbewijs

De snelcursus is een versnelde rijopleiding voor leerlingen die snel een auto rijbewijs willen halen in Amsterdam, 2 keer per week krijg je rijlessen van 120 minuten.

Proefles?

Wil je eerst zelf ervaren hoe rijden bij Rijschool Overtoom is? Het is mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen. Je kunt je direct aanmelden.

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.5

9,5 1032 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
10

Top

Vandaag in 1 keer geslaagd met behulp van de rijlessen van Ab, Fatma en Gulhan. Ik heb door ziekte en vakanties het geluk gehad om te leren rijden van deze 3 toppers. Allemaal op geheel eigen wijze, maar alle drie super bevlogen en begaand met hun leerlingen. Ook altijd in voor een leuk gesprek en wat ‘lifecoaching’ indien nodig. Op deze manier blijft het rijden leuk! Ik raad deze rijschool ten zeerste aan en geef alle drie 5 sterren. Dank je Ab, Fatma en Gulhan,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Hele fijne en leerzame opleiding van de liefste Gulhan

Hartstikke bedankt Rijschool Overtoom. En ook heel erg bedankt Naziha (schakel rijden). Ik ben aanvankelijk begonnen met schakel rijden maar dat gaf toch wel veel stress and ik wilde niet te lang doen over het leren rijden dus ben toen overgestapt naar automaat rijden. Beiden instructeurs zijn erg prettig en toegankelijk om van te leren rijden. Beiden wil ik bedanken voor hun inzet en geduld om mij te kunnen leren veilig in een voertuig te kunnen bewegen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Na jaren weer met plezier aan het autorijden! - Gulhan

Twaalf jaar geleden haalde ik mijn rijbewijs, maar had nooit veel behoefte om de auto te pakken. Omdat ik studeerde in Amsterdam, had ik geen auto ter beschikking en maakte ik alleen gebruik van de fiets en het openbaar vervoer. De drempel om de auto te gebruiken werd steeds hoger omdat je nauwelijks rijdt. Na ruim 7 jaar niet te hebben gereden, had ik ineens de noodzaak voor een eigen auto. De website van Overtoom sprak me aan en zodoende kwam ik terecht bij Gulhan voor automaat opfrislessen. Wat een geluk! Naast het feit dat de rijlessen erg gezellig waren en voorbij vlogen, heeft Gul een zeer fijne stijl van lesgeven. Ze is super scherp en geeft feedback op een positieve manier. Instructies zijn duidelijk en ze vindt het niet erg om dingen meerdere keren uit te leggen. Tijdens de lessen lag de nadruk op veilig kunnen deelnemen aan het verkeer, goed kijken en kunnen anticiperen. Dankzij Gul stap ik nu niet alleen met vertrouwen in de auto, maar ook de liefde voor het autorijden aangewakkerd. Inmiddels heb ik al weer vele plezierige kilometers in mijn eigen auto gereden. Zonder enige twijfel raad ik iedereen aan om bij Gul te lessen. Super bedankt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
10

De leukste persoon om autorijden van te leren!

Vandaag geslaagd met behulp van de rijlessen van Francis. Deze zeer ervaren rij instructrice vertelt je precies hoe het zit, heeft goede tips, is betrokken, houd je gefocust en kijkt verder dan de oppervlakte. Of je nu moeite hebt met leren autorijden of niet, zij is de leukste persoon om van te leren! Dank je Francis <3
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Na 20 jaar moed verzamelen geslaagd met topper Francis!

Nooit durfde ik het aan om te beginnen met rijles en ik zei altijd maar tegen mezelf dat het ook niet echt nodig was. Ik dacht dat ik er nooit aan zou beginnen, tot ik het vorig jaar met een klein kind toch naar de vrijheid van een auto begon te verlangen. En wat een geluk heb ik gehad dat ik iij Francis in de auto terecht kwam. Met haar geduld, haar 'recht voor zijn raap mentaliteit', duidelijk maar me nooit het gevoel gevend dat ik stom of traag was en vooral ook haar gezelligheid in de auto is het me toch vorige week gelukt! Iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Francis ik mis je nu al en ben je super dankbaar voor alles.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam