Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort 9.5 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Ontdek waarom we de beste zijn

Waarom Rijschool Overtoom?

De beste rijscholen

De beste rijscholen Amsterdam is een organisatie die de consument helpt kiezen voor rijscholen die kwaliteit bieden op het gebied van hun rijopleiding.

Snel je rijbewijs

De snelcursus is een versnelde rijopleiding voor leerlingen die snel een auto rijbewijs willen halen in Amsterdam, 2 keer per week krijg je rijlessen van 120 minuten.

Proefles?

Wil je eerst zelf ervaren hoe rijden bij Rijschool Overtoom is? Het is mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen. Je kunt je direct aanmelden.

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.5

9,5 931 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 dagen geleden
10

Super fijne lessen bij Sabina

Ik ben zeer tevreden over rijschool Overtoom en de lessen van Sabina. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en op een vriendelijke manier. Ze herhaalt veel dingen waardoor je echt vertrouwen krijgt in het rijden en de bediening van de auto. Sabina heeft heel erg veel ervaring en weet precies wat je nodig hebt tijdens de les. Ik ben door haar begeleiding in 1 keer geslaagd! Verder was het altijd heel gezellig in de auto. Het betalen en plannen van lessen gaat ook makkelijk in het systeem van overtoom.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Super professional and friendly driving school. They helped me reach my goal in good time.

Big thanks to Gülhan - such a patient and friendly instructor who helped me pass and reach my goal. Her instructions and methods made me a safe and smart driver and I feel very confident with my ability on the road. Would 100% recommend her and the Overtoom Rijschool, super professional and helpful.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Goeie rijschool met gewenste resultaat!

Hele fijne rijlessen met Ayten als instructrice, ze heeft me goed en veilig leren autorijden met als resultaat dat ik in 1 x geslaagd ben!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Hele fijne ervaring en goede begeleiding!

Ik heb met veel plezier les gehad van Gülhan en ontzettend veel van haar geleerd! Ze had geduld met me, maar wist me ook te pushen op de momenten dat dat nodig was, waardoor ik zelfverzekerd mijn rijexamen kon doen. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Fijne sweer

Fijne en relaxte rijlessen De communicatie was erg goed en ben in één keer geslaagd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam