Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Ik heb hele fijne lessen gehad bij Wilma en durf dankzij haar na 8 jaar weer met een gerust hart de weg op te gaan! Wilma is erg vriendelijk, geduldig, ze geeft nuttige tips en is erg prettig in de omgang. Alles met betrekking tot de rijschool zelf is ook goed geregeld.
- Amsterdam
Uitstekende ervaring met rijschool Overtoom. Goed en snel geholpen gedurende de gehele opleiding en zeer deskundig rijles gehad van een bekwaam en aardige instructeur (Peter Paul). Absoluut een aanrader!
- Amsterdam
Ik ben super tevreden over mijn rijopleiding bij rijschool Overtoom en kan deze rijschool iedereen aanraden. Met instructeur Rein Tiemens heb Ik uiteindelijk geleerd veilig en ontspannen door de drukke ,met veel autos, fietsers en voetgangers straten te rijden. Hij heeft ontzettend veel professionele kennis en ervaringen en hij deelt er graag met leerlingen. Met Rein Tiemens als instructor haal je niet allen jou rijbewijs maar zekerheid end rustigheid achter het stuur.

Hartstikke bedankt Rein
- Amsterdam
Ik beveel Rijschool Overtoom zeker aan! Super goede en super snelle service en rijleraar Jan is geweldig. Hij blijft rustig tijdens ingewikkelde momenten en geeft altijd duidelijke uitleg. Daarnaast kan je altijd een gezellig praatje met hem maken, helemaal top!
- Amsterdam
Het wordt een zwarte dag voor de leswereld als Rein Tiemens besluit te stoppen. Gelukkig heb ik - als eigenwijze Amsterdammer - nog voluit van zijn expertise mogen genieten en niet te vergeten van zijn BBQ-suggesties . Grootste verdienste is wel dat hij door zijn rust het voor elkaar heeft gekregen dat ik achter het stuur de Amsterdamse fietsmentaliteit kwijtraakte en daarmee de broodnodige beheersing aanleerde. Voor een bijna 60-jariuge geen geringe prestatie en daardoor in één keer geslaagd!
Ik zal onze wekelijkse tripjes langs "Memory Lane" en de koffie bij het CBR missen.
- Amsterdam
De instructrice Habiba gaf mee een heel rustig gevoel waardoor ik snel met meer zekerheid ging rijden. Ik had uiteindelijk 2 opfrislessen nodig om weer zelfstandig te gaan rijden. Wat ik ook heel fijn vond was het telefoongesprek vooraf, het was persoonlijk en open wat heel prettig is als je je een beetje angstig voelt.
-
Vakkundig en klant gericht
- Amsterdam
Nadat ik 10 jaar geleden een poging heb gedaan om mijn rijbewijs te halen ben ik afgelopen jaar opnieuw (met lichte tegenzin 🙂 op mijn 42ste opnieuw begonnen bij Rijschool Overtoom. Ik heb les gehad van George; hij is een hele geduldige en professionele leraar, die alle tijd en ruimte gaf om het rijden onder de knie te krijgen. Hij blijft altijd rustig en legt alles net zo vaak uit totdat je het begrijpt, en blijft ook nog gezellig altijd vriendelijk. Ik heb uiteindelijk behoorlijk snel mijn rijbewijs gehaald!
Ik kan George echt van harte aanbevelen. Hij is een leuke, supergoede en sympathieke man en een echte leraar!
- Amsterdam
Fijne begeleiding om opnieuw de weg op te gaan!
-
Wat een prettige en goede rijinstructeur is Wilma. Het was voor mij ondenkbaar dat ik van mijn rijangst af zou komen en toch is het haar gelukt.
Ik kan de rijschool aan iedereen aanbevelen. Het geeft je veel vrijheid en zelfvertrouwen.
- Amsterdam
Na 10 jaar niet hebben gereden dankzij Wilma weer achter het stuur!
-
Dankzij George heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald! George is een ontzettend professionele en ervaren instructeur, hij heeft me enorm geholpen. Daarbij zat de humor er ook goed in 🙂 Zeker een aanrader! - Alyssia
-
Als 40plusser ben je eigenlijk al veel te zelfbewust en dus onzeker. Rijinsructeur Jan wist met veel rust en geduld, die overbodige onzekerheden weg te halen en liet me in een prima leertempo met 40 lessen slagen! Ik zou bijna de fijne lessen missen! 😉
- Amsterdam
Wilma heeft me met veel liefde humor en relativeringsvermogen weer de weg op geholpen. Hoogtepunt een uurtje snelwegen en invoegen in mijn eigen bus op haar vrije dag. Een week later reed ik eigenhandig terug uit Frankrijk. Ga weer rijden alle dames en heren die niet (meer) durven; het is zo goed voor je vrijheid en zelfvertrouwen! En laat je helpen door rijschool Overtoom.
- Amsterdam
Heel blij met de lessen van Wilma, na 3 lessen rijangst begeleiding durf ik weer volledig zelf de snelweg op en de auto in. Veel dank!
-
Bedankt Francis! Dankzij jouw fantastische begeleiding durf ik weer te rijden. Je bent een kanjer! Caroline
- Amstelveen
Uitstekend geholpen door rijschool Overtoom die op korte termijn een fantastische rijinstructeur vrij wist te maken voor een spoedcursus. Rein Tiemens wist me met veel passie en professionaliteit in korte tijd naar het examen te loodsen. Terwijl ik toch al in de 50 ben. Zou direct weer bij hem gaan lessen als ik het rijbewijs niet al had!
- Amsterdam
Na vijf jaar niet gereden te hebben heb ik een opfriscursus gevolgd bij Rijschool Overtoom. Dankzij Wilma ben ik al na vier lessen helemaal klaar om weer de weg op te gaan. Bedankt!
- Amsterdam
Dankzij de rust van Wilma en haar manier van mental support rijd ik vanaf nu hopelijk in mijn eentje!!!!! Aanrader.
- Amsterdam
Zonder aantoonbare reden had ik angst opgelopen voor rijden op de snelweg. Met een paar lessen en mijn lieve rijinstructeur Francine, was ik van mij angst af.
-
Het was een super ervaring met mijn instructrice en met de rijschool zelf was alleen heel makkelijk. Bedankt meiden!
- Amsterdam
Ik had mijn rijbewijs al jaren op zak, maar durfde niet meer achter het stuur. Dankzij de rustige aanwezigheid en goede aanwijzingen van Jihane herwon ik al snel mijn zelfvertrouwen. Ik rijd nu al twee weken met plezier in mijn autootje op en neer naar mijn werk!
- Amsterdam
412 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2