Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Ik heb met Rijschool Overtoom niks anders dan goede ervaringen gehad. Niet alleen mijn rij-instructrice was erg aardig, professioneel en behulpzaam, ook door het hoofdkantoor werd ik altijd snel, goed, en erg vriendelijk geholpen.
- Amsterdam -
Na bijna 30 jaar niet of nauwelijks gereden te hebben is het in slechts een paar lessen gelukt me weer vertrouwen en plezier in het rijden te geven. Dankjewel hiervoor Ayten, ik vond je een heel fijne en deskundige instructrice en voelde me erg bij je op mijn gemak.
- Amsterdam -
Super lieve en geduldige rij instructrise!
- Amsterdam -
Ik heb opfrislessen gevolgd bij Wilma. Zij had snel in de gaten waar ik mee zat en heeft mij d.m.v. rust en inzicht weer goed op weg geholpen.
- Amsterdam -
Had al jaren mijn rijbewijs maar durfde niet de weg op. Dankzij Wilma mijn eerste ritten weer gemaakt: prettige, flexibele instructrice met pit en humor.
- Amsterdam -
Hele fijne ervaring. Ab was een hele prettige rijijstructeur die luisterde naar mijn wensen. Hele prettige rijschool.
- Amsterdam -
Ik ben super tevreden met Rijschool Overtoom! Ik had les van Ab - hij was echt geweldig!! Zo begaan met mijn voortgang en heel begripvol. Zou hem iedereen aanraden!!
- Amsterdam -
Overtoom was een hele prettige rijschool om bij te lessen! Het was fijn dat mijn lessen makkelijk zelf in te plannen waren en de communicatie met de rijschool over inplannen e.d. van examens was ook erg duidelijk. Mijn instructrice Jihane was ook heel fijn, ze kon goed inschatten wanneer ik tijdens het rijden wat extra aandacht of juist rust nodig had en heeft me zo fijn stap voor stap zelfstandig leren rijden. Alleen maar goede ervaringen met deze rijschool gehad!
- Amsterdam -
Positieve ervaringen met rij school Overtoom. Felxibel en kundige instructeurs
- Amsterdam -
Great!
- Netherlands -
It was a great success taking lessons from the school instructor. The communication was easy and administrative part was as easy as I expected. The instructor was a sweetheart who made me feel comfortable and instructed me well. I passed from the first attempt. Thank you, Pieter Paul, Belinda and Carla. I will feel even more confident on roads from now on.
-
Ik had tien jaar eerder ook al rijlessen gehad, en ik ben toen halverwege gestopt. Ik wist dus hoe het was om van een andere docent rijlessen te krijgen.

Ik had les van Rein. Hij leert je op een zeer geduldige, prettige en humoristische manier hoe je moet autorijden. Naast dat hij een hele fijne manier heeft van communicatie, heeft hij ook ontzettend veel mensenkennis. Daarbij weet hij veel over hoe je verschillende obstakels in je leerproces (hoe ga je met fouten om als je perfectionistisch bent, hoe ga je met angst om als je een situatie spannend vind) op een speelse manier weet te overwinnen.

Ik heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald. Want naast dat ik Rein een super goede coach vind, is het ook gewoon een heel leuk en warm mens waar je veel mee kan lachen.
- Amsterdam -
Hele prettige opfris-rijlessen gehad van Fatima. Ze zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt en geeft hele nuttige tips om weer zelfverzekerd achter het stuur te zitten. Ik heb weer vertrouwen in mijzelf gekregen om de weg op te gaan met de auto!
- Amsterdam -
Ik ben in 1x geslaagd bij Overtoom en beveel ze van harte aan!

De dames op kantoor, Belinda en Carla, zijn heel duidelijk, gaven mij goed advies en leiden je soepel door het proces heen.

Ik denk dat veel rijscholen met lage prijzen stunten, maar een gevalletje 'goedkoop duurkoop' zijn. Bij Overtoom weet je waar je aan toe bent en ze zijn eerlijk. Ik haalde mijn rijbewijs binnen het afgesproken pakket.

De communicatie is ook goed: duidelijk planningsysteem en mailtjes wanneer je lest. Persoonlijk contact met de instructeur.

En over de instructeur gesproken: vraag naar Rein. Fantastische instructeur en persoon: geduldig, vriendelijk maar stipt, heel geinteresseerd en goed gevoel voor humor. Z'n spreuken zullen me tijdens alle autoritjes bijblijven, 'geen gehoor rechtdoor', 'eerst gluren dan sturen'!
- Amsterdam -
Met dank aan de rijangsttraining die ik bij rijschool Overtoom heb gevolgd, durf ik zonder problemen weer achter het stuur te kruipen. Na het aanmelden werd ik snel gebeld voor een intakegesprek en daarna kon ik beginnen aan de lessen. Jan, de docent, was erg vriendelijk en geduldig en heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerd achter het stuur zit. Inmiddels vind ik autorijden zelfs leuk. Mijn complimenten dus!
- Amsterdam -
Goed geregelde en nette rijschool. Les gehad van George Robben. George is een uitstekend no-nonsense rijinstructeur die zijn vak uiterst professioneel uitoefent. Allemaal maar positieve dingen te benoemen!
- Amstelveen -
Contact met overtoom altijd goed, telefonisch goed bereikbaar, helder en altijd bereid een mouw aan te passen. Ga zo door! Met veel plezier met mijn rij-instructeur George de lessen doorlopen. Fijne instructeur, aardig en behulpzaam maar grijpt ook in als het nodig is. Aan het eind als geen ander geholpen de puntjes op de i te zetten, vandaag met vlag en wimpel geslaagd! Ga hem missen, maar geen rijlessen meer voor mij. 🙂
- Amsterdam -
Topervaring gehad met rijschool Overtoom en vooral met rijinstructrice Wilma! Stap voor stap geleerd hoe het rijden in zijn werk gaat, tijdens onze gezellige en zeer leerzame autoritjes. Wilma voelt zeer snel aan wat voor karakter de persoon naast zich in de auto heeft en weet daarom goed hoe ze die persoon het beste kan leren autorijden en hoe ze met iedere persoon het beste kan omgaan. Wilma heeft mij heel erg op mijn gemak gesteld en mede daardoor vond ik het steeds prettiger om de auto zelfstandig te gaan besturen en ben dan ook in één keer geslaagd voor het rijbewijs. Deze rijinstructrice heeft al járenlang ervaring in het vak en dat is dan ook zeker te merken.
Ook met de rijschool heb ik prettig contact gehad; ook attent dat er op je verjaardag of na het slagen van bijvoorbeeld een theorie-examen, een felicitatie wordt verstuurd.
Ik zou rijschool Overtoom zeker aanbevelen en ben enorm blij met de hulp van Wilma! Heel erg bedankt! 🙂
- Amsterdam -
Ik kwam bij Rijschool Overtoom terecht omdat ik zocht naar een rijschool die mensen met rijangst helpen om weer de weg op te gaan. Ik heb al 12 jaar mijn rijbewijs, maar door omstandigheden heb ik zes jaar geleden een hele vervelende paniekaanval op de snelweg gehad. Daardoor vond ik het rijden eng, en ging ik het steeds meer vermijden. Ik had een jaar bijna niet gereden voordat ik de lessen nam, en zeker niet op de snelweg en door tunnels. Nu doe ik dat allemaal weer, al blijft het een hardnekkig 'ding' waar je hard aan moet werken, als je het rijden te lang vermeden hebt.

Mijn aanrader voor iedereen met rijangst: pak je probleem zo snel mogelijk aan door weer te gaan rijden, hoe langer je wacht, hoe harder je moet werken om er weer vanaf te komen. Het is vergelijkbaar met van een paard vallen: je moet er meteen weer op gaan zitten, anders durf je (bijna) niet meer. Vind je alleen weer gaan rijden te eng, ga dan zeker lessen bij Rijschool Overtoom!

Mijn instructeur was Heidi, zij heeft veel ervaring met mensen met rijangst en is een hele fijne, gezellige instructeur, die veel ruimte geeft om dingen op je eigen tempo te doen, maar toch even een klein beetje streng kan zijn als dat nodig is. Ze begint heel rustig met de lessen, op een weg met bijna geen verkeer. Langzaam bouw je het op, tot je er weer aan toe bent om de 'enge' dingen te doen (wat dat voor jou ook is). Op die momenten is het heel fijn dat er een instructeur naast je zit die meekijkt en kan ingrijpen als dat nodig is. Want uiteindelijk is de enige remedie tegen rijangst, om weer te gaan rijden!
En dat is een enorme bevrijding. Ik kan het iedereen met rijangst aanraden.
-
Toen ik eindelijk toch besloot om mijn rijbewijs te gaan halen, was ik stik zenuwachtig en op zoek naar een rijschool waar ik me op mijn gemak zou voelen. Dat is ontzettend goed gelukt. Al het telefonisch contact met Carla en/of Belinda verliep heel prettig. Mijn instructrice was jihane, die ontzettend lief, maar ook streng is. Gelukkig kan zij heel goed aanvoelen wat ik op welk moment nodig had. Echt een hele fijne instructrice om van te leren!
- Amsterdam -
Het was heel makkelijk om nieuwe lessen te kopen en ook om ze vervolgens in te plannnen. De medewerkers zijn behulpzaam en mijn instructrice was erg aardig en behulpzaam maar streng waar dat nodig was. Over het algemeen was mijn ervaring helemaal top.
- Amsterdam -
Ik heb hele goede ervaringen met Rijschool Overtoom. De dames van Rijschool Overtoom waren in de telefoongesprekken erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn instructeur was Peter Paul, bijzonder goed in zijn werk en heeft een goed gevoel voor humor. Leuke gesprekken gehad tijdens het lessen. Aanrader!
- Uithoorn -
525 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2