Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort 9.5 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Ontdek waarom we de beste zijn

Waarom Rijschool Overtoom?

De beste rijscholen

De beste rijscholen Amsterdam is een organisatie die de consument helpt kiezen voor rijscholen die kwaliteit bieden op het gebied van hun rijopleiding.

Snel je rijbewijs

De snelcursus is een versnelde rijopleiding voor leerlingen die snel een auto rijbewijs willen halen in Amsterdam, 2 keer per week krijg je rijlessen van 120 minuten.

Proefles?

Wil je eerst zelf ervaren hoe rijden bij Rijschool Overtoom is? Het is mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen. Je kunt je direct aanmelden.

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.5

9,5 887 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
10

In één keer geslaagd met Musa

De rijlessen gaven me het zelfvertrouwen om het rijexamen met een klein beetje gezonde spanning te halen. Musa heeft me goed voorbereid en was erg flexibel qua inplannen van rijlessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM
10

Fijne rijlessen van Naziha

Fijne rijlessen gehad van Naziha. Met veel aandacht en rust waardoor ik vertrouwen kreeg achter het stuur en het examen in een keer heb gehaald. De communicatie met de rijschool en instructrice verliep heel soepel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Not scared to drive anymore thanks to Aysel

I got my driving license in Czech and have not driven for 10 years. I did 7 lessons with Aysel and she gave me the confidence to drive again. Not only that but now I am also beginning to enjoy driving and being the Bob. Aysel is very patient, warm, fun, relaxed and tells you exactly what you need to hear in order to improve your driving. The atmosphere in the car has always been as if you drive with your good friend somewhere. Thank you Aysel for helping me to my driving freedom and independence!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Enorm prettige rijopleiding gehad met Jihane!

Ik kan me geen betere instructrice voorstellen dan Jihane. Ze was rustig, serieus grappig en begrijpend allemaal tegelijk. Met enorm veel plezier mijn rijbewijs gehaald en ik heb er leuke herinneringen aan over gehouden! Ook het contact met Carla van de rijschool was enorm goed! Zonder twijfel een 100% aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen
10

Fijne rijlessen gekregen van Aysel

Aysel heeft ervoor gezorgd dat ik in 1x mijn rijbewijs heb gehaald! De rijlessen waren gezellig en ze geeft op een rustige manier tips en feedback. Aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam