Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort 9.5 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Ontdek waarom we de beste zijn

Waarom Rijschool Overtoom?

De beste rijscholen

De beste rijscholen Amsterdam is een organisatie die de consument helpt kiezen voor rijscholen die kwaliteit bieden op het gebied van hun rijopleiding.

Snel je rijbewijs

De snelcursus is een versnelde rijopleiding voor leerlingen die snel een auto rijbewijs willen halen in Amsterdam, 2 keer per week krijg je rijlessen van 120 minuten.

Proefles?

Wil je eerst zelf ervaren hoe rijden bij Rijschool Overtoom is? Het is mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen. Je kunt je direct aanmelden.

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.5

9,5 949 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
10

Zelfstandig en ontspannen leren rijden

Vanaf het eerste moment dat ik bij Aysel in de auto stapte voelde het veilig en ontspannen. Aysel heeft veel ervaring en dat merk je. Ze leert je op een zelfstandige en ontspannen manier rijden, waardoor je vertrouwen krijgt in jezelf. Dankzij haar begeleding heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald en ik ga met vertrouwen alleen de weg op. Hoewel ik Aysel naast mij wel ga missen, want het was zeker gezellig in de auto :). Ook fijn contact met Overtoom en een paar rijlessen van Huriye gehad, die mij perfect en kundig opving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Geweldige begeleiding

Ik heb vanaf het begin met Heidi gereden, en dat is vanaf dag 1 een goede match geweest. Er is altijd ruimte voor een praatje, maar de aandacht ligt vooral bij het goed aanleren van de verkeersregels maar ook het makkelijk bedienen van de auto zelf. Er is duidelijke feedback over wat goed gaat en wat zeker nog beter kan bij je rijstijl. Ik ben gelukkig in één keer geslaagd hierdoor! Echt super, dankjewel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Perfect

Goed geregeld, dankzij de goede lessen van Naziha in 1x geslaagd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Professioneel en hele positieve ervaring met instructrice Heidi

Vanwege een verkeersongeluk en negatieve ervaring met rijles in het verleden, was ik heel bang om weer te starten met rijlessen. Na een fijn telefonisch overleg met de rijschool waarbij goed naar mij geluisterd werd, besloten om een poging te wagen. Mijn instructrice Heidi heeft mij geholpen om met mijn angst om te gaan en het vertrouwen in mijzelf terug te vinden. Heidi is een heel prettig persoon waarbij ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Dankzij haar goede lessen en aanmoedigingen heb ik doorgezet en uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ik raad iedereen Rijschool Overtoom aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
9

Hele fijne rijschool, fantastische instructeur

Een paar dagen geleden haalde ik via deze rijschool in een keer mijn rijexamen. Ik kan deze rijschool en vooral ook mijn instructeur Rein van harte aanbevelen! Vanaf het eerste moment voelde ik me volkomen op mijn gemak bij Rein in de auto. Dat was zeker niet vanzelfsprekend, want ik behoorlijk veel rij- en faalangst. Ik begon bij een andere instructeur die me al heel goed op weg heeft geholpen om hier overheen te komen (shout out naar Peter!). Toen hij met pensioen ging kwam ik bij Rein terecht, dat was een schot in de roos. Rein heeft me niet alleen talloze handige ezelsbruggetjes geleerd waardoor ik rijprocedure steeds beter onder de knie kreeg. Hij leerde me vooral ook dat fouten maken erbij hoort, had eindeloos veel geduld, en veel oog voor hoe ik in elkaar stak en welke aanpak ik nodig had. Daarnaast was het altijd gezellig in de auto en kreeg ik naast rijlessen ook levenslessen en talloze recepten mee. Kortom: een instructeur die ik iedereen toewens, en zeker mensen die wat faalangstig aangelegd zijn. Het contact met de rijschool was ook altijd prettig en ik kreeg het gevoel dat er veel oog is voor ieders individuele behoefte. Dankzij deze fijne ervaring heb ik nu zelfvertrouwen achter het stuur en kan ik niet wachten om straks met rijbewijs op zak in de auto te stappen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam