Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Opfriscursus van 4 lessen en ik durf weer te rijden!

Heel blij met de opfriscursus die ik gedaan heb! Elke les aandacht voor de dingen waar ik nog wat moeite mee had, goede specifieke tips gekregen. Na 9 jaar niet rijden durf ik nu, na 4 lessen, de weg weer op!
- Amsterdam

met 100% vertrouwen geslaagd

Aysel heeft ontzettend veel ervaring als rij-instructeur, en dat is aan alles te merken. Ze brengt enorm veel rust en vertrouwen mee en geeft op een heldere en constructieve manier aanwijzingen. Aysel heeft niet alleen een ontzettend goed inzicht in het verkeer, en de aandachtspunten waar de leerling nog aan kan werken, maar ze snapt ook heel goed dat voor veel mensen (zoals ikzelf) rijden ook een mentaal component heeft: zij gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om echt een goede autobestuurder te worden! Het verschil qua vertrouwen, mentale 'spirit' en inzicht dat ik had na de lessen met Aysel was van onschatbare waarde. Ik had al eerder examen gedaan en zat toen ontzettend twijfelachtig en met een onprettig gevoel achter het stuur bij mijn examen. Deze keer ben ik met 100% vertrouwen geslaagd! Ik ben Aysel erg dankbaar, en ik ga de gezelligheid in de auto erg missen!
- Amsterdam

Behulpzaam en vriendelijk

Fijne en snelle communicatie met de rijschool. Daarnaast aan een super leuke instructrice gekoppeld die mij geduldig de praktijk heeft geleerd. Bedankt Ayten!
- Amsterdam

Ik zou deze rijschool zeker aanraden!

Via via ben ik bij rijschool Overtoom gekomen en heb ik mijn lessen gevolgd bij Peter Paul. Ik heb het als zeer prettig ervaren omdat hij altijd de tijd nam om dingen uit te leggen en de tijd nam om mijn (vele) vragen te beantwoorden. Naast het feit dat hij er voor zorgde dat de regels er in werden gestampt was het ook altijd erg gezellig tijdens de lessen. Ik heb mijn rijexamen in een keer gehaald en dat is zeker te danken aan Peter Paul! Daarnaast was het contact met Belinda en Carla ook altijd top. Hands-on mentaliteit en zaken werden snel en goed geregeld. Zeker een aanrader! De rijlessen van Peter-Paul zijn me zeer goed bevallen. Zijn jarenlange ervaring en rustige manier van lesgeven heeft er voor gezorgd dat ik in één keer geslaagd ben. Aardige instructeur met humor waardoor het leuk is om te lessen. De administratie en het lessen inplannen van de rijschool zijn ook goed geregeld. Ik zou Overtoom dus zzeker aanraden.
- Amsterdam

Super leuk!

Vandaag mijn eerste rijles gehad van Rein. Na jaren eindelijk de eerste stap durven te zetten. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Alles duidelijk en helder uitgelegd, geduldig en vakkundig. Mijn dag kan niet meer stuk. Ik raad deze rijschool en rijinstructeur zeker aan!!! Ik kan niet wachten op mijn volgende rijles
- Amsterdam

Een goede rijschool met kwaliteit

Ik ben in 2019 begonnen met rijden bij rijschool overtoom. Mijn rijinstructrice was Jihane, ze heeft me goed geholpen en zag alles. Ze heeft het rijden er goed ingestampt en heb het hierdoor goed geleerd. Heb mijn rijexamen in één keer gehaald. Zeker aan te raden.
- Amsterdam

Goede, professionele en gezellige rijlessen

Van mijn stiefzusje hoorde ik dat zij zo'n fijne rijschool en een aardige rijinstructeur had voor haar rijlessen. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede rijschool en besloot meteen een proeflesje te boeken bij Rein. Het klikte meteen en ik voelde me veilig in de auto. Hij was heel relaxed en ik was niet bang om fouten te maken. Hij gaf goed en duidelijk les en het was daarnaast heel gezellig. Ik heb heel veel leuke gesprekken met Rein gevoerd. Ik keek elke keer met plezier uit naar de volgende rijles. Als ik moeite had met een bepaald onderdeel kon ik dat makkelijk aangeven en gingen we dat oefenen tot ik het onder de knie kreeg. Ik voelde mij zeker toen ik mijn examen deed en heb deze door de goede lessen van Rein in één keer gehaald. Ontzettend bedankt Rein en rijschool Overtoom!
- Amsterdam

Erg fijne lessen gehad 🙂

Met veel plezier heb ik rijles gehad van Aysel! Een fantastisch goede en gezellige instructrice! Veel geleerd en genoten van onze ritjes! Heel erg bedankt Aysel!
- Amsterdam

Heb met plezier leren rijden!

Ik keek met plezier uit naar elke les! Rij instructeur (Peter Paul) was erg duidelijk en fijn om mee te rijden. Alles in één keer halen was zonder hem wrs niet gelukt.
- Amsterdam

Gezellig en leerzaam

Vanaf de proefles wist ik dat er met Rein een leuke periode op mij zat te wachten en niets was minder waar. Ik heb veel leuke gesprekken met Rein gehad en er is geen moment geweest waarbij ik me niet op m'n gemak voelde. Hij is altijd attent geweest om de onderdelen waar ik wat moeite mee had opnieuw met me door te nemen. Ik merkte dat het bij hem niet ging om het halen van het rijbewijs, maar om het onder de knie krijgen van de kunsten van het rijden zelf. Mede door deze houding is het mij gelukt om het praktijkexamen in één keer te halen. Bedankt Rein en rijschool Overtoom!
- Amsterdam

Goede ervaring!

In het begin vond ik het heel spannend om te gaan rijden, maar Sabina had me al snel laten zien dat dat nergens voor nodig was. De rijlessen gingen goed en al snel zat ik zelfverzekerd achter het stuur. Sabina geeft goed les, ze is ontzettend geduldig, maar ook eerlijk en zegt duidelijk waar er nog verbeterpunten zijn. Wel zo fijn! Daarnaast was de sfeer altijd goed in de auto, is ze ontzettend betrouwbaar en kon ik ook buiten de lessen ook altijd appen als ik vragen had. Sabina is een van de liefste personen die ik heb ontmoet en geeft ook nog eens super goed rijles!
- Amsterdam

Super tevreden met deze rijschool

Ik heb hele fijne ervaringen gehad met rijschool Overtoom. Naast dat alles vanuit Carla en Belinda goed werd geregeld, heb ik erg geluk gehad met mijn fantastische instructrice Jihane. Ze liet vanaf begin af aan op mijn gemak voelen, met een perfecte combinatie tussen gezelligheid, vertrouwen, hard werken en veel lachen. Ben elke keer met veel plezier naar mijn lessen gegaan en na een keer geslaagd. Dus zeker aan te bevelen!
- Amsterdam

Hele prettige ervaring!

Vanaf mijn allereerste les voelde ik mij prettig en veilig bij mijn instructrice Jihane. Ze neemt tijd voor je en stap voor stap leer je autorijden. De sfeer tijdens de les was heel relaxt, je kan zelf het tempo aangeven. Ik voelde mij op mijn gemak en dat was voor mij belangrijk. Mijn ervaringen zijn dan ook heel erg positief. Ook betreft het plannen van lessen, examens, etc. ben ik erg tevreden!
- Amsterdam

Degelijke rijschool met fijne instructeurs

Na 56 uur lessen ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ik werd erg fijn begeleid en heb met veel plezier leren rijden.
- Amsterdam

Na 3x toch een top instructeur gevonden!!

Na een moeizame rijopleiding waarin ik een paar keer heb moeten overstappen naar een andere instructeur omdat het niet klikte ben ik via een vriendin uitgekomen bij instructeur Sabina. Ze was heel lief voor me en eindelijk keek ik niet meer op tegen rijles. Rijden ging soepeler en haalde meteen mijn examen op mijn derde poging. Aanrader!
- Amsterdam

Heel blij en tevreden met deze rijschool; en mijn dochter gaat nu ook

Voor het goed, veilig en snel leren autorijden moet je bij Francis Robben van Overtoom Rijschool zijn. Ze geeft je vertrouwen en laat je altijd in je waarde (dus ook als je fouten maakt want die ‘horen erbij’). Francis wil graag dat je een veilige verkeersdeelnemer wordt en er is geen les dat je denkt: niks geleerd. De wijze raad zal ik de rest van mijn leven blijven horen als ik rijd: ‘ik-zie-het Niet als een malle.. Je spiegel heet Tiziano Ik heb altijd gelijk.’ En dat heeft ze. Ik moest bij werkelijk alles weten waarom en daar geeft ze dan altijd geduldig antwoord op. Ik ken inmiddels heel Amsterdam op mijn duimpje. Je gaat op examen als zij denkt dat je er rijp voor bent. Ze bereidt je uitgebreid voor, ook op theorie-examen (niet onderschatten mensen, wel een dingetje) en gaat tot het uiterste. En dat heeft dus gewerkt want ik deed vanochtend rij-examen en heb het in een keer gehaald. Ik kreeg recepten, kledingtips, levensadvies. Lief en leed. Ik zal de uurtjes met Francis zeer, zeer missen, en nu maar snel in de auto. Francis, veel succes met de lessen aan mijn dochter...
- Amsterdam

Gedegen, precieze aanwijzingen

Ik begon met rijangst, het duurde vreselijk lang voor ik daar overheen was, maar er was veel geduld bij mijn rijinstructeur. Uiteindelijk heb ik mijn examen in één keer gehaald.
- Amsterdam

Eindelijk weer zelf de weg op na fijne lessen met Wilma!

Na heel lang niet te durven rijden nu na een paar lessen weer zelfstandig de weg op! Heel fijn! Wilma zorgt voor rust bij stress, legt alles goed uit, geeft goede tips en is gewoon ook een heel leuk en gezellig persoon om mee in de auto te zitten. Ontzettend bedankt!
- Amsterdam

Met vertrouwen weer de weg op.

Na zo'n 15 jaar niet meer gereden te hebben omdat ik het te eng vond, toch de auto ingestapt met Wilma. Ze gaf me een gerust gevoel. Ze heeft alles rustig uitgelegd waardoor ik meer inzicht kreeg in de handelingen die je in de auto uitvoert. En na 3 lessen voelde ik me al vertrouwd genoeg om alleen te gaan rijden. Wat een overwinning! Dank je Wilma en rijschool Overtoom.
- Purmerend

Heel goed!

De docent was vriendelijk, geinteresseerd en vakkundig. Ze gaf inzicht in de problematiek en praktische tips en zelfvertrouwen.
- Amsterdam

Persoonlijk en professioneel!

Na 8 jaar niet te hebben gereden besloten het rijden weer op te pakken en opfris/rijangslessen te nemen. Bij Heidi had ik gelijk een goed gevoel! Los van het vertrouwen geeft Heidi duidelijke instructies/tips tijdens het lessen om het rijden uiteindelijk weer zelfstandig op te pakken. Bij gevoelens/gedachten die opspelen hierbij geeft ze inzicht in hoe hier mee om te gaan. De opbouw van de lessen ook goed. Daarnaast waren de lessen erg leuk en gezellig!
- Amsterdam

Met vertrouwen het examen in!

Mijn instructeur George, Een man met decennia lang ervaring wist altijd op de juiste toon mij te benaderen met tips en trucs om de verschillende onderdelen van het rijden meester te maken. Soms best lastig als je al 35 bent... Maar met iemand in de auto zitten die zo veel liefde voor zijn vak heeft en heel goed op een rustige manier alles kan uitleggen, maakt het doen van rijlessen alleen maar leuk! Als iets leuk is ben je meer ontspannen en leer je sneller en dat heeft uiteindelijk ook zijn vruchten afgeworpen door in 1 keer te slagen voor mijn rijexamen! Ga zo door George!
- Amsterdam
664 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2