Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort 9.5 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Ontdek waarom we de beste zijn

Waarom Rijschool Overtoom?

De beste rijscholen

De beste rijscholen Amsterdam is een organisatie die de consument helpt kiezen voor rijscholen die kwaliteit bieden op het gebied van hun rijopleiding.

Snel je rijbewijs

De snelcursus is een versnelde rijopleiding voor leerlingen die snel een auto rijbewijs willen halen in Amsterdam, 2 keer per week krijg je rijlessen van 120 minuten.

Proefles?

Wil je eerst zelf ervaren hoe rijden bij Rijschool Overtoom is? Het is mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen. Je kunt je direct aanmelden.

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.5

9,5 965 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 dagen geleden
10

Rijangst overwonnen

Na een lange tijd geen auto te hebben gereden, werd het door een verhuizing echt noodzakelijk om weer te gaan rijden en om mijn rijangst onder ogen te komen. Met behulp van rijinstructeurs George en Jan, was ik na een aantal lessen al een stuk zelfverzekerder op de weg en had ik het rijden weer snel onder de knie. Ik ben zo blij dat ik nu de vrijheid heb om mijn auto te pakken en ergens naar toe te gaan. Dit alles dankzij de goede uitleg van George en Jan en het vertrouwen dat ze mij gegeven hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Fijne rijschool!

Ik zou Rijschool Overtoom zeker aanraden! De rijschool werkt met een handig online systeem om lessen in te plannen en de communicatie met de rijschool was vlot en gemakkelijk. Rijinstructrice Gülhan geeft duidelijke uitleg en aanwijzingen. Ze heeft goed door wat je als leerling nodig hebt en ik vond het fijn dat we situaties die ik lastig vond vaak konden herhalen. Door deze aanpak zit ik nu zelfverzekerder achter het stuur. Ik voelde me altijd op mijn gemak in de auto (ook als het even tegenzat) en keek telkens uit naar de lessen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Ondanks rijangst altijd met plezier naar rijles.. en uiteindelijk geslaagd!

Om verschillende redenen ben ik pas laat (op mijn 30e) begonnen met rijles. Op zoek naar een rijschool met aandacht voor rijangst kwam ik uit bij Overtoom. Ook wilde ik graag een vrouwelijke instructrice; dat werd Gülhan. Vanaf het eerste moment dat we samen in de auto zaten voelde ik me op mijn gemak. Ook zag ik in Gülhan - een stoere vrouw achter het stuur - een voorbeeld: dat wil ik ook! Langzaam werd ik steeds zelfverzekerder in de auto. En ondertussen waren de lessen ook altijd gezellig. Gülhan is heel sociaal en open; ze kent iedereen bij het CBR, alle instructeurs op de weg, en groet iedereen of maakt een praatje. Ook in de auto stelt ze je op je gemak door vragen te stellen of grapjes te maken. Voordat ik begon met rijles dacht ik dat ik het heel eng zou vinden en met tegenzin naar de lessen zou gaan. Maar niets was minder waar; ik vond het altijd leuk om te gaan en voelde me in de auto met Gülhan 100% veilig. Alleen de gedachte om ooit helemaal zelf te moeten rijden maakte me soms bang.. en daar moest ik aan werken. Ik heb mijn rijbewijs niet in 1x gehaald maar weet zeker dat ik het zonder Gülhan’s support veel eerder had opgegeven. Nu ben ik blijven doorgaan en is het uiteindelijk (met faalangstexamen) gelukt! Super bedankt Gülhan en rijschool Overtoom!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

In 1 keer geslaagd

Ben in februari beginnen met lessen. Door COVID kon er pas laat een examen ingepland worden dus heb tussendoor een maand of anderhalf geen lessen gehad om het daarna weer op te pakken. Altijd een goede structuur en opbouw van de lessen. Heb veel gehad aan de tips en ondersteuning van Ayten. Ik heb mn theorie, tussentijdse toets en rijexamen allen in 1 keer gehaald en voel me ook zelfverzekerd achter het stuur. Dank voor de goede service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Gülhan!!

In 1x geslaagd dankzij rijschool overtoom en met name Gülhan. Vanaf het begin voelde ik mij al veilig en op mijn gemak bij haar. Zij is heel geduldig en kan duidelijk en gevarieerd informatie overbrengen. Je leert bij haar door te doen en te durven. Gülhan kan ook super goed observeren en analyseren zij weet precies wat jou blokkeert en hoe je dit kunt oplossen. Ook heeft ze altijd handige tips en methodes om zo beter te rijden, zoals hardop nadenken wat mij echt heeft geholpen. Gülhan blijft met je oefenen totdat je het onder de knie hebt en zelfverzekerd kan rijden. Aan het einde van elke les is er een feedback moment waarin ze benoemt wat goed ging en wat beter kan ze neemt je mee in het proces. Je rijdt altijd met een veilig gevoel naast haar omdat ze altijd scherp blijft en de nadruk legt op jouw kijkgedrag. Je merkt dat ze al jaren in het vak zit en weet hoe ze moet begeleiden, ze kan goed motiveren en haalt het beste in je naar buiten ook is ze heel punctueel. Je voelt je gezien en gehoord bij haar ze is een hele lieve en professionele rijinstructrice. Het was ook altijd super gezellig met Gülhan en ik ga haar zeker missen! Ik zou haar zeker aanraden je wordt er een verstandige en zelfverzekerde bestuurder door. De communicatie met de rijschool zelf was zeer duidelijk en ik kreeg altijd een snelle reactie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam