Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Beoordelingen Rijschool Overtoom

9,2 met 365 beoordelingen
  • 9,3
  • 9,4
  • 8,9

Beoordeeld door: Elly Tze

21-05-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Al 30 jaar een rijbewijs, maar behalve korte ritjes in een kleine stad, niet gereden. Sinds we in Amsterdam wonen, ook dat bijna niet meer. Maar het was voornamelijk de vreselijke angst voor de snelweg, die mij tegenhield om auto te rijden. Omdat deze angst een oorzaak had, op aanraden van de rijschool eerst een (korte) therapie gevolgd, en daarna meteen begonnen met opfrislessen met Wilma. Geweldig wat ik van haar geleerd heb. Wilma kan heel goed uitleggen wat en hoe je moet doen, waar je op moet letten en op de snelweg vooral hoe je moet kijken. En dat alles op een hele duidelijke maar relaxte manier.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Maaike Schoone

09-05-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald met dank aan de lessen van Wilma, wat een topper! Met veel humor heeft ze de tijd genomen om mij alles aan leren. Hoewel ik zeker wist dat ik sommige handelingen niet onder de knie zou krijgen is het toch echt gelukt. Pluspunt is dat ze goed laat zien hoe belangrijk het is om in de stad assertief te rijden, we zijn dan ook echt overal geweest en ik ben veel leerzame situaties tegen gekomen. Ik ben natuurlijk blij dat ik geslaagd ben maar zal Wilma wel missen naast mij in de auto, al is het voor de gezelligheid!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Sam De Greef

08-05-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Jihane was precies de rij-instructeur die ik nodig had om me gefocust te houden op het snel behalen van mijn rijbewijs. Ik had met haar vanaf het begin het gevoel dat het halen van mijn rijbewijs niet een eindeloos en slepend traject zou worden, maar gewoon iets wat relatief binnen handbereik was. Heel fijn! En ze is een bijzonder fijn mens bovendien.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: T Heijman

06-05-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben blij dat ik lessen heb genomen bij Rijschool Overtoom. Mijn grootste angst was eigelijk om bijrijder te zijn. Zowel met het intake gesprek als rijlessen zelf was ik heel tevreden. Veel respect voor Wilma, met humor gaf ze me mijn zelfvertrouwen als chauffeur terug. Maar het beste was dat ze luisterde naar mijn wensen, mijn angst onderzocht én zo flexibel was dat ik alle 'enge' bochten rondom Amsterdam een aantal keer heb mogen uittesten...als chauffeur en als bijrijder. Dank je wel.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Joelle

02-05-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Vanwege mijn rijangst heb ik een aantal lessen genomen bij Rijschool Overtoom. Het intakegesprek aan de telefoon was al erg prettig en de dame aan de telefoon zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Ook de lessen waren prettig. Ik had lessen bij Nordin, hij blijft altijd erg rustig, legt duidelijk uit en geeft je vertrouwen. Dankzij de lessen bij Nordin durf ik weer de weg op en durf ik zelfs in m'n eentje auto te rijden.
Kortom, Rijschool Overtoom is een aanrader!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Linda

01-05-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Ik had al veertien jaar mijn rijbewijs, maar maakte nooit veel kilometers. De laatste jaren raakte ik zelfs in paniek als ik moest rijden. Toen mijn partner en ik vorig jaar een eigen auto kochten, was dat voor mij hét moment om weer wat lessen te nemen, in de hoop met meer rust en vertrouwen achter het stuur te leren zitten. En dat is gelukt! Mede dankzij mijn instructeur Rein. Hij is relaxed, nuchter en kundig. Hij is zelfs een les met mij mee gegaan in mijn eigen auto. Mede dankzij hem zit ik nu weer een stuk rustiger & relaxter achter het stuur. Bedankt!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Nina De Moor

26-04-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Vanaf het begin van mijn lessen ben ik erg blij geweest met rijschool overtoom. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook heel erg gezellig. Dankzij mijn instructrice Francis ben ik in één keer geslaagd! Ik ga de lessen missen. Heel erg bedankt!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Tara

25-04-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
De betrokken en kundige instructeurs bij rijschool Overtoom denken niet alleen aan je rijkundigheid maar helpen je ook met je zelfvertrouwen en andere issues die goed rijden in de weg zouden kunnen staan. Ik heb lessen gehad van Fatima en Habiba en beiden wisten ze mij te motiveren, de dingen rustig en goed uit te leggen en me het zetje in de juiste richting te geven als dat nodig was. Ook het contact met de rijschool zelf was fijn en ik werd altijd goed geholpen!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Erwin Van de K

23-04-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met Rijschool Overtoom. Vragen die ik had werden zeer snel beantwoord door Rijschool Overtoom en ook het inplannen van het theorie- praktijkexamen ging heel soepel en snel. De praktijlessen waren ook goed geregeld en van goede kwaliteit. Ik kon perfect op mijn eigen tempo (2 uur les per week) mijn rijlessen doen en heb zodoende een zeer goede voorbereiding gehad op mijn praktijk examen.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Marina Vetvitskaya

22-04-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Vanaf mijn aanmelding tot de rijexamen heb ik de samenwerking met de rijschool Overtoom als erg aangenaam, meedenkend, ondersteunend en professioneel ervaren. Bedankt voor alles!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Mirko Stojadinovic

18-04-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een hele fijne ervaring bij Rijschool Overtoom!
Het contact met de rijschool verliep ontzettend soepel, snel en duidelijk.
Met dank aan mijn fantastische rijinstructeur Rein Tiemens ben ik in een keer geslaagd. Rein bleef altijd rustig, geduldig en begripvol. Niettemin zijn gevoel voor humor zorgde voor een ontspannen sfeer in de auto en een fijne manier om auto te leren rijden. Kon me geen betere instructeur wensen!
Deze rijschool is echt een aanrader!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Rosalie

17-04-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Na veel jaren van uitstel vanwege een beetje rijangst kwam ik uiteindelijk bij rijschool Overtoom terecht. Bij het intakegesprek werd ik compleet gerustgesteld en durfde ik zowaar de stap te wagen. Vandaag heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald! En dit is te danken aan mijn fantastische instructrice Francis Robben. Wat een topvrouw! Francis heeft veel mensenkennis en voelde precies aan wat voor aanpak ik nodig had om te leren rijden. Fijne gesprekken en een gezellige sfeer wisselde af met hard werken en een iets strenge aanpak waar het nodig was. Ze had eindeloos geduld met mij, stak me een hart onder de riem als ik het even niet meer zag zitten, en gaf me ook net dat beetje pit dat ik nodig had om zekerheid te krijgen in de auto.
Francis, wat ben ik je ontzettend dankbaar hiervoor! Ik ga onze tijd samen missen. Ik kan rijschool Overtoom echt aan iedereen aanbevelen!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Isa Bijl

11-04-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Een school die alles tot in de puntjes heeft geregeld. Ze werken met een duidelijk systeem voor de lessen wat een goede structuur geeft en zijn ze erg communicatief. Ik was zelf erg tevreden over mijn instructrice, het was altijd gezellig in de auto maar er zat wel pit in de lessen.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Caroline Smeets

11-04-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Na 20 jaar niet rijden en een behoorlijke rijangst had ik dan eindelijk de stap gezet ervoor te gaan. Het intakegesprek was al heel fijn en daarna ging ik in de auto bij Wilma. Wat een fantastisch mens! En wat een ervaring! Ik leerde al veel sneller dan ik had verwacht door een andere bril naar het verkeer en naar mijn eigen rol daarin te kijken. En nu ga ik er gewoon zelf voor! Hoera! Topmensen! Bedankt!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Elsemiek

06-04-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Dankzij de rijangst begeleiding ga ik nu met meer zelfvertrouwen de weg op!
Wilma is een fijne instructrice met veel ervaring, die je op de juiste momenten kan geruststellen en aanmoedigen.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Carlijn

05-04-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Mijn rijbewijs had ik al op zak.. echter was ik geen zelfverzekerde chauffeur en daardoor reed ik minder en minder, waardoor ik zelfs rijangst kreeg.
Ik besloot hulp te vragen aan Rijschool Overtoom en werd na een fijn intakegesprek gekoppeld aan Wilma. Zij heeft veel ervaring met mensen die rijangst hebben. Wilma kon me gerust stellen, aanmoedigen en heeft me laten zien dat ik het kan!
Het was heel prettig om dmv een paar opfris/rijangst lessen met Wilma ‘back on the road’ te zijn!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Stefanie

04-04-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Een dag na mijn 48e verjaardag in één keer geslaagd! Fatima is een fantastische lerares; duidelijk, vakkundig en professioneel en de lessen waren nog heel gezellig ook (ga ze bijna missen!). Aanrader, helemaal voor iedereen die ook op zijn 'ouwe dag' overweegt nog een rijbewijs te halen.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Anouk Ten Bruggencate

03-04-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Mijn ervaring met Rijschool Overtoom is super! Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd heb fijne en gezellige lessen gehad van Nordin.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

28-03-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb fijne rijlessen gehad bij Overtoom. Een rijles was 2 uur, en zo kon je eerst de vorige les herhalen en dan weer iets nieuws leren. Het was erg gezellig met mijn instructrice, en ze kon mij veel leren.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Daniel

20-03-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Het was heel fijn om bij Overtoom te rijden. De communicatie was erg goed en ik had een erg fijne, rustige instructeur. Een aanradar voor iedereen!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2