Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Beoordelingen Rijschool Overtoom

9,2 met 315 beoordelingen
  • 9,3
  • 9,4
  • 8,9

Beoordeeld door: Judith Frederiks

14-12-2017
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben erg tevreden over rijschool Overtoom en mijn rij-instructrice Francis Robben. Francis heeft veel ervaring en door haar geduld, humor en af en toe strenge aanpak heb ik op een fijne manier leren autorijden. Ik zou rijschool Overtoom zeker aanbevelen! Vandaag ben ik één keer geslaagd, nogmaals enorm bedankt voor alles Francis!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Malika

14-12-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij mijn rij-instructrice Naziha. De lessen waren goed opgebouwd en de sfeer in de auto was altijd prettig, waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Bedankt!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Dirk Hueting

08-12-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Erg goes ervaring gehad en ik kan her weten na 5 verschillende rijscholen gehad te hebben. Ik heb gereden met Peter Paul Kramer. Erg professional en ervaren. Daarnaast ook prettig om mee in de auto te zitten. Ook het contact met Belinda en Carla was goed. Bedankt!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Isabelle

29-11-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Na eerst bij een andere rijschool gereden te hebben, was rijles met Peter Paul een verademing. Hij geeft duidelijke instructies, legt dingen zo nodig 100 keer uit en is altijd vriendelijk. Hij gaat erg mee in wat jij zelf wilt leren en waar jij die dag behoefte aan hebt, dat heb ik als zeer prettig ervaren.
Verder ben ik ook zeer tevreden over de administratieve ondersteuning vanuit de rijschool. Het inplannen van lessen gaat eenvoudig en snel.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Meijer

29-11-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Rein Tiemens stelt je op je gemak, werkt aan je zelfvertrouwen, beoordeelt je rijden pittig maar fair en stelt alles in het werk om je in een keer te laten slagen. En in de tussentijd zit je tijdens je rijlessen lekker te ouwehoeren over voetballen en barbecue.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Enzo Van der Sloot

21-11-2017
8

Beschrijf uw ervaring:
Nordin geeft op een rustige en vriendelijke manier les. Hij zorgt voor vertrouwen en bouwt op die manier rijvaardigheden op.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Ella

16-11-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Heel fijn les gekregen en in 1 keer geslaagd!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: CK

14-11-2017
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Rijangst lessen gehad van Fatima. Ze heeft me geweldig geholpen. Rijden zal geen hobby worden maar Fatima heeft me gestimuleerd om zelfstandig te gaan rijden. Lessen zijn rustig opgebouwd en je wordt op je gemak gesteld. Een aanrader!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Noortje

12-11-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
In verband met rijangst en lang niet te hebben gereden een opfriscursus gedaan. De rij instructrice is zeer bekwaam, stelt je op je gemak en kijkt waar het probleem/de angst vandaan komt.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Elisabeth Verheus

09-11-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Ik had weer de jaarlijkse opfrislessen van Wilma. Het was prima, zoals vanouds. Ik vind Wilma een zeer goede instructrice die weet hoe je de leerling op haar gemak brengt en zorgt dat ze weer zeker achter het stuur komt te zitten. Ze is daarbij ook heel erg aardig.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Jess Morales

30-10-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Afgelopen week heb ik na hard werken mijn rijbewijs gehaald! Hoewel ik alles behalve een natuur talent ben heb ik samen met Rein mijn instructeur ontzettend veel geinvesteerd en met succes! Ik kan het echt een ieder aanbevelen (ook als je in het begin een beetje bang bent zoals ik) om lekker te beginnen met lessen. Zoals Rein altijd zegt, het is je paspoort naar de vrijheid. Ook nadat ik voor de zoveelste keer afsloeg, de verkeerde rijbaan nam of een afslag miste, bleef Rein mijn aanmoedigen en leerde hij mij het gewoon achter mij te laten en te concentreren op mijn volgende taak. Nooit een zucht, of vermoeide blik en dat vond ik ontzettend fijn. Ik ben Rein en de dames van de Rijschool ontzettend dankbaar, het is een van mijn beste investeringen geweest.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Rosalie Nijland

24-10-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Erg fijne rijschool en hele fijne instructeur. Door de instructeur wordt er veel tijd voor je genomen en alles wordt prettig en rustig uitgelegd, zodat je goed en veilig de weg op kunt. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Linda

20-10-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Binnenspiegel, buitenspiegel en niet de dode hoek vergeten. Veilig rijden, maar wel vlot en letten op de doorstroming. Situaties naar je toe halen en vooral niet te veel nadenken. Kijken, kan het, doen! Het heeft even geduurd voordat ik het allemaal onder de knie heb gekregen, maar dankzij de lessen van Rein is het gelukt. Een ervaren instructeur die duidelijke uitleg geeft, op een prettige manier samenwerkt en je op je gemak stelt. Met humor en een gezellig praatje zorgt Rein voor een ontspannen sfeer. Hij is betrokken en blijft altijd rustig en geduldig, ook als je die fietser van rechts niet hebt gezien, ook als je op de snelweg naar de 2e versnelling schakelt in plaats van de 4e en ook als je alweer een sanitaire stop nodig hebt 😉 Rein, super bedankt!!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Eric Van Breemen

18-10-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Na ongeveer tien jaar niet gereden te hebben, heb ik een opfriscursus gedaan bij Rijschool Overtoom. Zeer goed bevallen en kan het iedereen aanraden als je een lange tijd geen auto hebt gereden!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Jeff

16-10-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Fatima is een top rijinstructeur die ik iedereen zou aanbevelen. Erg deskundig en begeleid je enorm goed. Een instructeur die tevens ook erg gezellig is en veel rust uitstraalt.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Janneke

13-10-2017
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb veel geleerd van Fatima om nu met vertrouwen zelf de weg op te gaan. Zij is een prettige, deskundige en ook gezellige instructeur die precies de juiste verkeerssituaties uitzoekt om te oefenen.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Lieke Teurlings

04-10-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Hele fijne prettige autorijschool. Wilma is super tof en begeleid je super goed. Na 6 jaar niet gereden te hebben kan ik nu na 7 lessen weer rijden en ben niet meer bang. Wilma legt alles heel fijn uit en neemt echt de tijd voor je!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Raymond

03-10-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Naar 5 jaar niet gereden te hebben en wat lichte rijangst, ben ik op zoek gegaan naar een rijschool die mij weer de weg op kon helpen. Bij Rijschool Overtoom was het eerste contact direct heel prettig en met de juiste toon. Ik heb les gekregen van Fatima en zij was een zeer goede docent. Vriendelijk maar ook streng op zijn tijd, op een juiste en motiverende manier. Het was ook gezellig om met haar te rijden, wat er voor zorgde dat ik snel op mijn gemak was en weer zelfvertrouwen kreeg. Na 5 lessen zat ik weer op het juiste niveau en had ik weer veel plezier in het rijden. Een absolute aanrader!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Eveline

02-10-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Mijn rijbewijs had ik al twaalf jaar op zak, maar rijden deed ik nooit. Ik vond dat het nu echt tijd was om af te rekenen met mijn rij-angst. Daarom heb ik rijlessen genomen bij Wilma. Zij heeft jarenlange ervaring en in het bijzonder voor mensen met rij-angst. Ik had al snel door dat Wilma begreep welke aspecten ik lastig vond ik het verkeer. Daar gingen we mee aan de slag. Wilma draait niet om de zaken heen en heeft een duidelijke aanpak, gecombineerd met de nodige humor. Uiteindelijk heb ik vijf lessen gevolgd. Ik heb voor het eerst het gevoel dat ik 'in-control' ben achter het stuur. Rijden is weer leuk. Bedankt Wilma!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerhard Schreurs

28-09-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Rijbewijs halen op je 60e is mogelijk! En ik heb het te danken aan Jihane, een geweldige vrouw, een geweldige coach! Rust en engelengeduld en zaken, die niet zo snel in de hersenpan blijven hangen, net zo lang herhalen tot ze degelijk aangeleerd zijn. Jihane heeft humor maar ook mensenkennis en enorm veel instructeurservaring. Ze ziet verkeerd gedrag meteen en doet er wat aan, op een leuke manier. Geen slordig gedoe en gemakzucht, zelfs zo'n eigenwijs figuur als ik ging het uiteindelijk doen zoals het hoort. Bij het eerste examen deed ik wat domme dingen en die zijn daarna gericht aangepakt, zodat ze bij het tweede examen uit mijn gedrag verdwenen waren. Dank je wel Jihane, ik ga je missen, het waren erg fijne en gezellige lessen! Belinda en Carla op de thuisbasis zijn ook toffe ladies, ze hielpen me snel met reserveren van zaken. Dit is een fijn bedrijf om les bij te nemen, ik beveel het van harte aan en beoordeel het als "uitmuntend".

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2