Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Hele fijne rijschool

Mijn rijlessen bij Overtoom heb ik als erg fijn ervaren. In 20 rijlessen van twee uur ben ik door Peter Paul klaargestoomd voor mijn rijexamen. Eerlijk advies, geen geldklopperij, een rijschool zoals het hoort.
- Amsterdam

Fijne lessen en rijschool!

Ik heb les gehad van Jonathan. Ik bleek toch veel last te hebben van angst in de auto en Jonathan heeft mij er doorheen geloodst en heb ik toch in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! De uitleg was duidelijk en er was altijd een goede sfeer in de auto, waardoor ik zelfverzekerder en rustiger ben gaan rijden
- Amsterdam

Uitstekende lessen, goede sfeer

Na jarenlang ertegen aan gehikt te hebben om opnieuw te beginnen met rijlessen, terecht gekomen bij Rijschool Overtoom. Werd meteen gerustgesteld door de vriendelijke eigenaressen Belinda en Carla. Heel fijn les gehad van Fatima. Ze was kundig, aardig, en stelde me op een fijne manier in de gelegenheid fouten te maken en daar lering uit te trekken. Gaf me het gevoel dat ik de controle had over de auto, en niet andersom. Dankzij haar in één keer afgereden.
- Amsterdam

Flexibel en leerzame lessen!

Heb gelest bij Johnathan, relaxte instructeur die weet waar je fouten zitten en hier dan ook extra aandacht aan besteed! Vlotte manier van uitleggen.
- Amsterdam

Veilig en vertrouwd

Bij Aysel in de auto voelde ik me veilig en vertrouwd. Door haar heb ik geleerd mij op een verantwoorde manier door het verkeer te bewegen. Aysel is een flexibele toegewijde leerkracht die me kneepjes van het rijden heeft bijgeleerd.
- Amsterdam

Goede ervaringen!

De lessen van Aysel waren altijd erg prettig en leuk. Aysel heeft mij goed kunnen helpen om mij meer ontspannen en zelfverzekerd te voelen in de auto. Ze geeft je tips op een manier die bij je past. Verder is Overtoom een heel professionele rijschool. Er wordt met je meegedacht en het contact is altijd erg prettig.
- Amsterdam

Super rijschool en instructeur!

Ik heb gelest bij Ab en ik heb mijn lessen als zeer waardevol ervaren. Ab was altijd geduldig en behulpzaam en legde met alle plezier de dingen waar ik moeite mee had nog een keer uit. In een woord: super!
- Amsterdam

Excellent driving school, recommended it to 3 others!

After a very bad experience with another driving school, I chose Overtoom as the high rating reviews it got. Many reviews had personal stories, which only convinced me I chose the right school. I passed my practical exam yesterday, which mean my journey with Overtoom has come to an end. It has been two years (I had 3 breaks in between: first lockdown, maternity leave, and second lockdown) and it will surely feel strange and a little bit sad now that I don’t have to take the lessons anymore. That’s how excellent Overtoom is! Belinda and Carla have always been very good in communications, only a phone call or an e-mail away. Exchange of messages is very clear and quickly handled. HUGE thank you to my instructor Rein ❤️ for always being patient, professional and fun throughout the whole journey with me! Our lessons are always accompanied with good talks about current matters and food! Haha! More importantly he knows exactly that every individual learns in their own pace, so we truly took time to nail the skills needed to drive safely. He uses mnemonics as well to help memorizing certain steps! I truly am going to miss my Saturday mornings with Rein! All in all I am highly satisfied with Overtoom (especially Rein). I have even recommended and “recruited” 3 other people, and they are now happily learning with Overtoom (Rein)
- Diemen

Overtoom is goed, flexibel en weet wat bij je past

Na lang uitstellen heb ik toch de stap gezet om voor mijn rijbewijs te gaan. Het eerste contact met de rijschool was goed. Ze weten meteen goed in te schatten wat voor een type karakter je hebt en daardoor de juiste instructeur voor je te kiezen. Ik had niet het gevoel dat autorijden echt iets voor mij was. Daardoor begrepen ze al snel dat ze mij beter aan een rustige en geduldige instructeur konden koppelen. Na een proefles bij George had ik er meteen een goed gevoel en ben ik met mijn rijopleiding begonnen. Ik kan wel stellen dat het geen makkelijke weg was en dat ik er totaal geen aanleg voor had. Desalniettemin heeft George mij begripvol en geduldig het autorijden aangeleerd. Mede door twee lockdowns was het een lang traject, maar gisteren ben ik meteen voor de eerste keer geslaagd. Dit alles met de hulp van George. George is perfectionistisch, kritisch maar rechtvaardig en gaat voor de 100%. Indien nodig legt hij ook uit hoe de auto technisch werkt, zodat je begrijpt hoe bepaalde (mis)handelingen effect hebben op de auto. Hij stelt je op je gemak, weet je gerust te stellen als je gestresst raakt en is altijd in voor een goed gesprek. Het plannen van rijlessen is door de app die de rijschool gebruikt zeer makkelijk. Je kunt meerdere weken vooruit inplannen en hierdoor wordt lessen voor of na school/werk haalbaar. Ik realiseerde me niet wat voor een meerwaarde deze app heeft totdat ik bij andere mensen in mijn omgeving zag hoe ouderwets het er bij de meeste rijscholen nog aan toe gaat. Hier moet je vaak nog met de instructeur aan het einde van de les de agenda's naast elkaar leggen om de volgende les in te plannen. Zonde van je lestijd als je het mij vraagt! Ben je een onzeker type of wil je gewoon op een veilige, goede en zelfstandige manier leren autorijden? Ga dan voor Rijschool Overtoom!
- Amsterdam

Heel erg goed

Fatima was super lief en heeft me heel goed begeleid tijdens te rijlessen. Als ik een 11 kon geven had ik dat gedaan ;). Ik heb dan ook in 1 keer mijn rijbewijs gehaald (met tussentijdse toets). Zeker een aanrader!
- Amsterdam

Fantastisch

Super gezellig in de auto maar altijd leerzaam! Ik ben in 1x geslaagd en onwijs dankbaar!
- Amsterdam

Door de zenuwen heen geholpen

In 1 keer geslaagd dankzij mijn gezellige en behulpzame rij-instructeur Rein. Zenuwen namen bij mij vaak de overhand, maar door de prettige ontspannen lessen van Rein, zijn deze ingeruild voor plezier in het rijden op de weg! Ik citeer; ‘kan het? Doen!’, ik beveel de lessen zeker aan 🙂
- Amsterdam

Geweldige rijschool, zeker het geld waard

Ik heb les gehad van Francis, en ben zeer tevreden. Ik heb het examen op de 2e poging gehaald en voel me volledig voorbereid om zelf te gaan autorijden. Ook de klantenservice van de rijschool is zeer goed, voor bijvoorbeeld het makkelijk inplannen van examens en goed advies voor het samenstellen van je pakket/uren.
- Amsterdam

Supergoeie instructeur!

Ik had vijftien jaar niet gereden, maar na vijf lessen lessen durf ik de weg weer op. Tot mijn grote verbazing kwamen in die lessen alle handelingen weer terug. Mijn grote dank aan instructeur Aysel voor de intensieve, maar ook ontspannen en vrolijke lessen. XXX
- Amsterdam

super rijschool!

vandaag ben ik dankzij rijschool Overtoom geslaagd voor mijn autopraktijk. voornamelijk dankzij mijn geweldige rijinstructrice Habiba. Habiba heeft mij zelfvertrouwen gegeven en door bepaalde angsten gesleept, maar altijd ook super gezellig. Habiba is duidelijk, na elke les had ik het gevoel dat ik een stuk meer had geleerd en snel weer een stap dichterbij mijn rijbewijs kwam. ik kan alleen maar goed praten over rijschool overtoom en Habiba. Ik zou het zeker aanraden.
- Amsterdam

Helemaal tevreden

Ik ben deze week geslaagd voor mijn rijbewijs na een leerzaam traject met Peter-Paul als instructeur. Peter-Paul is superflexibel, eerlijk en zorgt ervoor dat het lestraject vanaf het begin aansluit op je kunnen, je sterke en zwakkere punten én je persoonlijkheid. Zolang je laat zien dat je je best doet kun je met Peter-Paul alle kanten op en zal hij er alles aan doen om je zo zeker en capabel mogelijk achter het stuur te laten zitten.
- Amsterdam

Top!

Ik heb tijdens mijn rijlessen van Habiba niet alleen super veel geleerd, maar het ook nog eens erg leuk gehad. Ik keer elke week weer uit naar mijn rijles. De sfeer tijdens de lessen was altijd supergoed, ontspannen en gezellig. Ik kreeg goede, opbouwende feedback en heel veel nuttige tips, waardoor ik mijn rijexamen uiteindelijk in één keer heb gehaald. Ik heb tijdens mijn rijlessen niet alleen geleerd hoe ik moet rijden, maar ik heb ook ontdekt hoe leuk ik rijden vind. Al met al zou ik Rijschool Overtoom en Habiba als instructrice aan iedereen aanraden!!
- Amsterdam

Fijne sfeer en goede begeleiding

De lessen bij Habibba heb ik als zeer prettig ervaren. Hoewel ik van te voren enorm tegen het lessen opzat (vanwege een nare ervaring uit het verleden) voelde ik mij bij Habibba gelijk op mijn gemak. De sfeer tijdens de lessen was ontspannen en gezellig. Habibba hielp me mijn angst overwinnen achter het stuur en gaf altijd goede feedback. Samen hebben we gewerkt aan mijn faalangst. En hoewel ik helaas niet gelijk geslaagd ben voor het examen, heb ik door het doen van de herexamens veel geleerd over mezelf en hoe ik reageer in stressvolle situaties. Het voelt daarom als een enorme overwinning op mezelf dat het nu uiteindelijk gelukt is. Ik zou overtoom zeker aanraden.
- Amsterdam

Fantastische rijschool!

Ik heb ontzettend lang opgezien tegen het nemen van rijles, maar toen ik bij mijn intake-les bij Jihane in de auto stapte, kreeg ik er al heel snel een fijn gevoel bij. Naast dat het gezellig was, merkte je ook dat ze enorm ervaren is en je heel goed kan en wil helpen. De rijlessen zijn intensief, maar daardoor ook heel erg effectief! Je persoonlijke behoeften worden heel erg goed in de gaten gehouden en de rijlessen worden er geheel naar aangepast. Als kers op de taart is het contact met de rijschool (voor bijvoorbeeld het inplannen van examens) altijd heel goed verlopen. Ik zou iedereen aanraden om zich in te schrijven bij deze rijschool! Ontzettend bedankt 🙂
- Amsterdam

Enorm goede rijschool!

Deze week in één keer geslaagd voor mijn rij-examen na een zeer goede ervaring met Rijschool Overtoom. Ik had iedere keer weer zin in de rijles van George, hij is geduldig, heeft duidelijk plezier in zijn werk en geeft goede tips (over zowel rijvaardigheid, kijkgedrag als de mechaniek van de auto). Op deze manier blijven de rijlessen leuk en leerzaam, en leg je een goede basis voor het afrijden. De lessen waren bovendien gezellig! Het inregelen van de rijlessen en het maken van een planning voor het afrijden via Rijschool Overtoom verliep daarnaast soepel. Het inplannen van het afrijden gebeurt op een eerlijke manier, waarbij gekeken wordt naar je niveau op dat moment. Kortom, een 10/10 voor George en Rijschool Overtoom!
- Amsterdam

Meer dan alleen rijles

Het leren autorijden van mijn instructrice Francis heeft me meer dan alleen mijn rijbewijs gegeven. Naast dat zij een erg ervaren en professionele docent is, leerde ze me in de lessen op mezelf te vertrouwen. Ik vond autorijden aan het begin erg eng. Maar met haar geduld, wijze woorden en support werd ik een rustige en daadkrachtige bestuurder. Ze trainde me om minder te piekeren, meer ruimte in te nemen en intuïtief de auto te besturen. Iets wat ik ook meeneem in andere aspecten van mijn leven. Daarnaast kan je met haar lachen (niet onbelangrijk tijdens rijles). Bedankt voor alles Francis!
- Amsterdam

In één keer geslaagd

Met veel plezier heb ik bij Rijschool Overtoom les gehad van Peter-Paul. Hij zorgde ervoor dat ik elke week kon lessen door actief mee te denken en mij tijdig in te plannen. Naast dat de lessen gezellig waren, heeft hij me goed leren rijden en zo voorbereid op mijn examen waardoor ik in één keer slaagde. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen!
- Amsterdam
809 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2