Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

- Amsterdam -
Het was een positieve en succesvolle ervaring om bij Overtoom te leren autorijden. Onder de professionele begeleiding van George heb ik een uitstekende basis gelegd en ben ik met zelfvertrouwen geslaagd. Zijn geduld, rust en radio 4 hebben het tot een prettige tijd gemaakt. Hartelijk bedankt allemaal.
- Amsterdam -
Ik heb rijles gehad bij Rijschool Overtoom van instructrice Francis. Ben zeer tevreden! Francis voelt goed aan wat bij je past en waar je aan toe bent. Ze daagt je uit om steeds beter te rijden. Ik zou Overtoom aanraden omdat ze instructeurs in dienst hebben die al heel veel ervaring hebben en ook weten hoe ze om moeten gaan met mensen die geen natuurtalent zijn.
- Amsterdam -
De afgelopen jaren ben ik met rijbewijs op zak steeds minder gaan rijden, tot ik het gevoel had dat ik het niet meer kon. Het werd een berg waar ik tegenop zag, ik besloot hulp in te roepen en daar was Peter-Paul, niet alleen fijn om mee te praten maar zijn feedback is ook zeer constructief, en hij gaf me alle tools om zelfstandig te leren/blijven rijden. Echt een aanrader!
- Amsterdam -
Mijn instructrice Ayten was echt fantastisch, superlief, geduldig, constructief en positief. Ik ben bij Rijschool Overtoom terecht gekomen op aanraden van een vriendin van mij, en ik ben er onwijs blij mee. Ik vond de service en de klantvriendelijkheid echt top, en ben vooral heel gelukkig met Ayten die mij kon coachen door mijn onzekere momenten heen en altijd vertrouwen in mij had. Dankzij haar vond ik het autorijden leuk en ben ik in 1x geslaagd!
-
Na 3x bij een andere rijschool gezakt te zijn, ben ik met Francis helemaal vanaf t begin opnieuw begonnen. Het was soms hard werken en niet makkelijk, maar het is ons gelukt. Wat een engelengeduld. Ontzettend bedankt Francis, zonder jou was het me niet gelukt. Nu in een keer geslaagd! En het was ook nog eens gezellig! Over de prijs, ja het kost wat, maar daar krijg je wel kwaliteit voor terug.
- amsterdam -
Ik heb met heel veel plezier leren rijden door mijn instructrice Ayten. Zij heeft me gemotiveerd en zelfvertrouwen aangeleerd door geduldig te blijven en vertrouwen te hebben. Naast een goeie instructrice ook een lieve vrouw waar ik me op mijn gemak bij voelde. Goede feedback en intensieve begeleiding. Kortom: grote aanrader!
- Amsterdam -
Na een jaar niet meer hebben gereden en niet al te beste ervaringen hebben gehad met mijn oude rijschool, had ik het toch maar geprobeerd bij rijschool overtoom. Het was zeker weer wennen om te rijden en weer vertrouwen te krijgen. Ayten heeft heel veel geduld met mij gehad en mij steeds positief proberen te benaderen, mede door haar ben ik ook geslaagd en denk niet dat ik het zonder haar steun, geduld en duidelijke lessen gered zou hebben.
- Amsterdam -
Tot mijn teleurstelling moest ik veranderen van rijschool, waardoor ik koos voor rijschool overtoom. Ik werd met open armen ontvangen door Fatima en ben achteraf erg blij dat ik moest wisselen van rijschool. De professionaliteit, gezelligheid en het zelfvertrouwen wat zij gaf was top! Heel erg bedankt, Fatima!
- Amsterdam -
Topervaring gehad met deze rijschool, alles was goed en snel geregeld. Ik was erg op mijn gemak tijdens de leuke rijlessen van Francis. Dankzij haar ben ik ook in 1x geslaagd! Heel erg bedankt!
- Amsterdam -
Ik heb een opfriscursus gevolgd bij Aysel.
Dat was SUPER. Aysel was heel geduldig en rustig.
Ondanks alle fouten bleef zij alles rustig uitleggen.
Ik heb veel van haar geleerd en voel mij ook weer zekerder in het verkeer.
Het contact tijdens het rijden was ook zeer ontspannen.
Chapeau Aysel.
Ik ga jouw zeker aanraden wij anderen.
- Amsterdam -
Hele fijne ervaring gehad met Rein. Hij heeft me goede tips gegeven en ik zit nu ook zekerder achter het stuur (had rijangstbegeleiding). Autorijden is (nog) niet m’n hobby maar heb nu niet meer dagen van te voren al heel veel stress ervan en dat scheelt een stuk.
- Amsterdam -
In 1 keer geslaagd met Aysel! Wat gaf ze goed les, niet alleen heb ik mijn rijbewijs, ook heb ik het gevoel dat ik het écht kan. Aysel geeft vertrouwen en is streng als het nodig is, maar het is altijd gezellig en ontspannen. Echt een aanrader!
- Amsterdam -
Rein had eigenlijk meteen door waar de problemen zaten van de stress bij het autorijden (na meer dan 10 jaar niet rijden) en heeft me op een uiterst ontspannen manier geleerd wat te doen om de rust te bewaren en overzicht te krijgen.
- Amsterdam -
Rijschool Overtoom is een ontzettend fijne rijschool en ik ben dan ook erg tevreden. Mijn rij instructrice Habiba was erg aardig, deskundig en stelt je op je gemak in de auto. Dat laatste is specifiek erg fijn als je last hebt van spanning richting een praktijk examen. Hier heeft ze mij ontzettend mee geholpen. Daarnaast was de communicatie omtrent lessen en examens altijd helder, dat vond ik ook erg prettig.
- Amsterdam -
Zes lessen gehad bij Wilma om weer goed te durven rijden. Veel tips, inzicht en zelfvertrouwen gekregen, én ook was het erg gezellig, Wilma is top!
- Amsterdam -
Na ruim 15 jaar niet te hebben gereden toch Rijschool Overtoom benaderd om mij weer de weg op te helpen. Het heeft fantastisch uitgepakt, onder begeleiding van Heidi en 11 lessen er weer helemaal klaar voor. Heidi is geweldig, ze is geduldig, geeft je zelfvertrouwen en bovenden waren de lessen ook nog eens erg gezellig.
- Amsterdam -
Aysel was geweldig! Heel geduldig en lief. Dat hielp me echt. Veel dank daarvoor.
- Amsterdam -
Mijn ervaring is heel positief geweest. Instructeur George is heel fijn, behulpzaam en rustig. Echt een aanrader om hier je rijlessen te doen!
- Amsterdam -
Met rijschool Overtoom in 1 keer geslaagd! Heel tevreden over deze rijschool en mijn instructrice Aysel. Zij speelt goed in op je verbeterpunten, heeft heel veel geduld en de lessen waren altijd gezellig!
- Amsterdam -
Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Wilma. Ze heeft een zeer fijne manier van lesgeven! Goede aanwijzingen en tips. Ze heeft me geholpen beter verkeersinzicht te krijgen en ook heel prettig: ze vertelt regelmatig wat er goed gaat. Daardoor meer zelfvertrouwen gekregen. Dank! Handig is het online inplannen van afspraken
- Amsterdam -
Zeer positief! Rijles genomen vanwege aanpakken van rijangst (rijbewijs al in bezit) en snel resultaat geboekt: 6 uurtjes les en de negatieve cirkel is doorbroken!
- Amsterdam -
559 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2