Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Beoordelingen Rijschool Overtoom

9,2 met 302 beoordelingen
  • 9,3
  • 9,4
  • 8,9

Beoordeeld door: Eric Van Breemen

18-10-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Na ongeveer tien jaar niet gereden te hebben, heb ik een opfriscursus gedaan bij Rijschool Overtoom. Zeer goed bevallen en kan het iedereen aanraden als je een lange tijd geen auto hebt gereden!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Jeff

16-10-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Fatima is een top rijinstructeur die ik iedereen zou aanbevelen. Erg deskundig en begeleid je enorm goed. Een instructeur die tevens ook erg gezellig is en veel rust uitstraalt.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Janneke

13-10-2017
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb veel geleerd van Fatima om nu met vertrouwen zelf de weg op te gaan. Zij is een prettige, deskundige en ook gezellige instructeur die precies de juiste verkeerssituaties uitzoekt om te oefenen.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Lieke Teurlings

04-10-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Hele fijne prettige autorijschool. Wilma is super tof en begeleid je super goed. Na 6 jaar niet gereden te hebben kan ik nu na 7 lessen weer rijden en ben niet meer bang. Wilma legt alles heel fijn uit en neemt echt de tijd voor je!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Raymond

03-10-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Naar 5 jaar niet gereden te hebben en wat lichte rijangst, ben ik op zoek gegaan naar een rijschool die mij weer de weg op kon helpen. Bij Rijschool Overtoom was het eerste contact direct heel prettig en met de juiste toon. Ik heb les gekregen van Fatima en zij was een zeer goede docent. Vriendelijk maar ook streng op zijn tijd, op een juiste en motiverende manier. Het was ook gezellig om met haar te rijden, wat er voor zorgde dat ik snel op mijn gemak was en weer zelfvertrouwen kreeg. Na 5 lessen zat ik weer op het juiste niveau en had ik weer veel plezier in het rijden. Een absolute aanrader!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Eveline

02-10-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Mijn rijbewijs had ik al twaalf jaar op zak, maar rijden deed ik nooit. Ik vond dat het nu echt tijd was om af te rekenen met mijn rij-angst. Daarom heb ik rijlessen genomen bij Wilma. Zij heeft jarenlange ervaring en in het bijzonder voor mensen met rij-angst. Ik had al snel door dat Wilma begreep welke aspecten ik lastig vond ik het verkeer. Daar gingen we mee aan de slag. Wilma draait niet om de zaken heen en heeft een duidelijke aanpak, gecombineerd met de nodige humor. Uiteindelijk heb ik vijf lessen gevolgd. Ik heb voor het eerst het gevoel dat ik 'in-control' ben achter het stuur. Rijden is weer leuk. Bedankt Wilma!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerhard Schreurs

28-09-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Rijbewijs halen op je 60e is mogelijk! En ik heb het te danken aan Jihane, een geweldige vrouw, een geweldige coach! Rust en engelengeduld en zaken, die niet zo snel in de hersenpan blijven hangen, net zo lang herhalen tot ze degelijk aangeleerd zijn. Jihane heeft humor maar ook mensenkennis en enorm veel instructeurservaring. Ze ziet verkeerd gedrag meteen en doet er wat aan, op een leuke manier. Geen slordig gedoe en gemakzucht, zelfs zo'n eigenwijs figuur als ik ging het uiteindelijk doen zoals het hoort. Bij het eerste examen deed ik wat domme dingen en die zijn daarna gericht aangepakt, zodat ze bij het tweede examen uit mijn gedrag verdwenen waren. Dank je wel Jihane, ik ga je missen, het waren erg fijne en gezellige lessen! Belinda en Carla op de thuisbasis zijn ook toffe ladies, ze hielpen me snel met reserveren van zaken. Dit is een fijn bedrijf om les bij te nemen, ik beveel het van harte aan en beoordeel het als "uitmuntend".

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Roemer Ockhuysen

27-09-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Ontzettend aardige mensen met kennis van zaken. Behulpzaam, geduldig en streng wanneer nodig. Nordin was een ontzettend vriendelijke instructeur die de tijd nam voor uitleg en het vertrouwen gaf dat je wilt krijgen wanneer je zelf moet gaan rijden. En hij heeft verstand van voetbal.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Dorien

25-09-2017
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Dankzij Rein in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Rein heeft een hele fijne manier van samenwerken met jou als leerling. Wat je moeilijk vindt kun je gewoon bespreken en dan oefen je het samen daarna nog direct nog een paar keer. We zijn er echt samen voor gegaan en hebben het samen gehaald! Bedankt Rein!!


Ook heel prettig contact gehad met Belinda en Carla over het plannen van het theorie-examen, veranderen van het ophaaladres en dergelijke. Het online systeem waar mee gewerkt wordt bij het inplannen van je rijles vond ik echt helemaal top, waar voor je geld. Het is flexibel plannen en je kan altijd van dag wisselen of een extra les plannen indien gewenst. Heel fijn!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

24-09-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Mijn rijbewijs had ik al 15 jaar, maar nauwelijks ervaring opgedaan in de jaren. Nadat ik een aantal keren in paniek raakte achter het stuur, reed ik helemaal niet meer. Angst, je wéét hoe het werkt in je hoofd maar het gevoel kan zo sterk zijn. Ik had 4 lessen met Wilma, die zo rustig, tegelijkertijd begripvol en "no nonsense", met humor me weer vertrouwen en plezier gaf in het rijden. Nu kan ik weer zelfstandig ervaring opbouwen. Ik ben enorm blij dat ik de lessen bij haar heb gevolgd. Ik zou het iedereen aanraden!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Iris Licht

06-09-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Echt een topbedrijf met topservice en hele fijne instructeurs!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Kevin Elshout

04-09-2017
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Mijn rijlessen bij Nordin waren vanaf het eerste moment relaxt. Hij zorgde ervoor dat ik minder in mijn fouten 'bleef hangen', maar juist het als les zag en er verder mee ging.
In één keer geslaagd met een zelfverzekerd gevoel.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: D. Sunder

31-08-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Door de doortastende lessen van Peter Paul, waarin ook ruimte was voor humor en gezelligheid, durf ik na dertig jaar niet rijden, binnen een maand weer de (snel)- weg op! Wat een geweldige ervaring! En nu Rijden maar!...

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. Jennifer

28-08-2017
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Afgelopen maanden enkele opfrislessen bij Jan gehad nadat ik >10jaar niet had geschakeld. De lessen waren heel fijn en door de deskundigheid/rust van Jan had ik het gauw weer onder de knie.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Marcel Vergunst

26-08-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Bijna 50 en in een keer mijn rijbewijs gehaald. Rein heeft me het vertrouwen teruggeven dat ik verloor toen ik 18 was. Ik had een instructeur zonder geduld, en kreeg de boodschap na 4 lessen dat sommige mensen het nooit halen. Rein deed en was het tegenovergestelde. Geduldig, gaf me vertrouwen, en het was nog gezellig ook. Hij bouwt de lessen goed op en gebruikt zijn eigen methode om je vorderingen inzichtelijk te maken.
Belinda en Carla zijn ook echt heel vriendelijk en behulpzaam geweest, zelfs tijdens hun vakantie onderhielden ze contact toen er ergens onduidelijkheid over was.
Ik kan Rijschool Overtoom iedereen aanraden.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Marcel Van Dortmond

24-08-2017
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Geweldige rijschool, neemt altijd de tijd voor je en luistert naar je wensen! Carla en Belinda waren zeer prettig voor de uitleg en Rein mijn instructeur was een waanzinnig leuke vent met humor en bekwaamde kennis!! Thanks voor alle hulp!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Diane Bouman

24-08-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb genomen om een rijangst- opfriscursus te doen bij rijschool Overtoom.
Gelijk al bij de eerste kennismaking met Jan had ik het gevoel dat ik in goede handen was. Hij heeft me heel erg goed begeleid en weer genoeg zelfvertrouwen gegeven dat ik na 6 lessen deze week met een gehuurde auto op vakantie ga! Hartelijk bedankt Jan!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Cathelijn Balen

22-08-2017
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goede ervaring, zowel in het verleden en nu ook weer.
Ik ben dit keer voor de opfriscursus gegaan en mijn leraar begreep goed waar mijn valkuilen liggen en wat er geoefend moest worden. En gaf ook vertrouwen om gewoon te gaan rijden maar bleef kritisch op sommige punten.

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Pauline

18-08-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Na 10 jaar niet gereden te hebben, een opfriscursus gedaan bij Wilma Schoonbergen. Dit is enorm goed bevallen! Wilma is geduldig, aardig, gezellig en legt alles duidelijk uit. Ook straalde ze uit veel vertrouwen in me te hebben, wat absoluut een positieve uitwerking had op mijn zelfvertrouwen in de auto. Ik kan iedereen Overtoom en in het bijzonder Wilma aanraden!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Beoordeeld door: Melanie De Langen

13-08-2017
9

Beschrijf uw ervaring:
Het intakegesprek gaf al snel inzicht waar ik extra hulp bij nodig had. Ik had al wel m'n rijbewijs, maar veel te weinig ervaring en vervolgens rijangst ontwikkeld. Dankzij de lessen bij instructeur Peter Paul heb ik weer vertrouwen gekregen in m'n rijvaardigheid. Hij was altijd heel geduldig, bleef rustig, nam m'n angst serieus, was heel deskundig en stipt. Niet alleen een instructeur, maar vooral ook een goede coach. Kan ik zeker aanbevelen!

Ik zou Rijschool Overtoom aanbevelen!

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2