Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Super dankbaar voor de rijlessen van Ab van Rijschool Overtoom!

Ontzettend goede communicatie vanuit de rijschool en goed telefonisch bereikbaar. In het bijzonder mijn instructeur Ab heel dankbaar voor de lessen en daardoor in 1x geslaagd!
- Amsterdam

Geen gedoe!

Ik heb ontzettend genoten van mijn les tijd bij de overtoom. Ik kwam bij deze rijschool terecht omdat mijn buurvrouw hier les geeft. ik ben dan ook bij haar gaan lessen. Sabina heeft mij ontzettend op mijn gemak laten voelen waardoor ik al heel snel zeker werd in de auto. Je merkt aan alles dat Sabina een hele ervaren instructrice is en ik ben haar super dankbaar voor de manier waar op zij les geeft: lief, geduldig, maar ook terecht serieus wanneer je wakker moet worden. Ook de communicatie met de rijschool was duidelijk. Rijles was voor mij een top ervaring, bedankt!
- amsterdam

Goede rijschool, levert maatwerk.

Vandaag ben ik dankzij rijschool Overtoom en dan vooral dankzij mijn rijinstructrice Habiba geslaagd voor mijn rijbewijs. Ondanks dat ik soms angstig en onzeker was, heeft Habiba mij genoeg zelfvertrouwen gegeven om vandaag mijn examen te kunnen halen. We hebben veel gelachen, maar ook was Habiba altijd eerlijk, duidelijk en zorgde er voor dat ik iets net zo lang kon oefenen totdat het lukte. Ik zou rijschool Overtoom zeker aanraden!
- Amsterdam

Goeie rijschool, professionele manier van handelen, duidelijke communicatie.

Dit is een hele goeie rijschool. Hele aardige en vriendelijke mensen en ik werd goed geholpen als ik een vraag had. Ik kreeg heel erg de indruk dat ze echt wilden dat ik leerde rijden en dat ze geen andere doelen hebben dan jou te laten slagen en veilig auto te laten rijden. Door de goede begeleiding en visie van instructeur Jonathan Lahham was ik klaar voor mijn praktijk examen en heb ik die ook in één keer gehaald.
- Amsterdam

Kwaliteit!

Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen. Vanaf dag 1 stelde mijn instructeur, George mij al zodanig op mijn gemak dat ik vol vertrouwen de weg op ging. Elke les was hij geduldig, constructief en positief, wat een topper! Rijlessen verliepen goed en waren leerzaam. George was altijd op tijd en uiterst professioneel. Je merkt dat er goed gekeken en geluisterd wordt naar jou als persoon en jouw behoeften. De communicatie met rijschool Overtoom verliep soepel en ze zullen je helpen zo goed als ze kunnen.
- Amsterdam

Top!

Goede lessen. Hier leer je zelfstandig rijden. Ik had Naziha als docent.
- Amsterdam

Geweldig!

Wat een fijne ervaring heb ik hier gehad zeg! Perfect contact gehad met de rijschool en de begeleiders waren uitermate vriendelijk. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!
- Amsterdam

Top rijschool, aardige oprichters en goede instructeurs!

Ik had een hele aardige en fijne rij instructeur (George Robben), die mij heel goed begeleid heeft. Ik heb onze lessen altijd heel prettig gevonden. Met veel geduld en rustige uitstraling heeft hij mij ontzettend geholpen en heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. Ook Belinda en Carla (de oprichters) zijn ontzettend aardig en zorgde ervoor dat alles goed verliep. Ik raad deze rijschool zeker aan!
- Amsterdam

Ontzettend fijn en goeie begeleiding

Het was super leuk om bij ze te rijden. Ik reed met Sabina, mijn vader broer en zus hebben bij haar gereden. De communicatie met rijschool overtoom is heel goed en je kunt ze alles vragen want ze zullen je helpen zo goed als ze kunnen. Ze laten je examen doen als ze 99,9% zeker weten dat je het haalt en zullen met je realistisch kijken want er verbeterd te kunnen worden om beter te worden. Kort om heel blij dat ik bij hun mocht rijden!!
- Amsterdam

Erg fijn!

Ondanks corona met veel vertragingen en annuleringen bij het CBR, toch in één keer gehaald met de lessen en hulp van Jihane. Ik had in het begin best veel spanning bij het rijden maar Jihane heeft mij daarbij fantastisch geholpen! De lessen waren erg leerzaam en prettig. Jihane heeft me perfect voorbereid op mijn examen en op het rijden daarna. Absoluut een aanrader!
- Ilpendam

Veel geduld en aandacht voor mensen die extra hulp nodig hebben

Geweldige rijschool. Hiervoor had ik bij een andere rijschool gereden waar men vrij ongeduldig was. Dit was voor mij niet behulpzaam. Ik reed bij Overtoom bij Habiba en ze was altijd heel geduldig, constructief en positief. Dat maakt het een eitje voor iemand die nogal nerveus wordt achter het stuur. Ik kreeg gelijk het goede advies dat een faalangstexamen waarschijnlijk beter voor mij was. Ook de communicatie met Belinda en Carla ging altijd makkelijk. Ik heb desondanks de grote pauze gedurende de quarantaine toch gewoon mijn praktijkexamen gehaald. Zo goed waren de lessen!
- Amsterdam

Een geweldige rijschool

Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen! De lessen met Aysel waren heel erg leerzaam maar daarnaast ook heel erg gezellig. Ze heeft me het vertrouwen gegeven dat ik het kon en ik denk dat ik me geen betere rij instructrice kon wensen. Een aanrader!
- Amsterdam

Veel persoonlijke aandacht en fijne mensen

De rijlessen waren effectief, gezellig en op maat gemaakt. Het contact met de rijschool verliep altijd soepel en iedereen is erg betrokken bij je opleiding. Ik voelde me altijd op mijn gemak en werd altijd goed geadviseerd als ik hulp nodig had. Kortom helemaal top!
- Amsterdam

Goede ervaring!

Hele goede ervaring. Rijles gehad van Aysel, professioneel, geduldig en gezellig. In 1 keer mijn rijbewijs behaald.
- Amsterdam

hoge kwaliteit en zeer empatisch

Intake was heel erg goed en fijn. Er werd goed doorgevraagd en gekeken naar de behoeftes. Je kon merken dat ze heel veel ervaring hadden. Rijlessen waren heel goed en leerzaam. Instructeur was altijd op tijd en zeer professioneel. En tegelijk heel relaxed en empatisch. Veel geleerd in een korte tijd en veel vertrouwen gekregen om zelf weer te te gaan rijden.
- Amsterdam

Hele fijne rij-instructeur, rustig en vriendelijk! En altijd goede service!

Nordin bedankt voor al de goede rijlessen en Belinda en Carla jullie bedankt voor de vriendelijke service.
- Amsterdam

Fantastische rijschool - absolute aanrader!

Acht jaar geleden startte ik met rijlessen bij een andere rijschool in Amsterdam. Ik kreeg een (mannelijke) instructeur toegewezen die helaas niet veel geduld had. Het gevolg: ik had nooit echt zin in mijn rijlessen, zat allesbehalve comfortabel in de auto, had niet de focus die nodig was, en verloor langzamerhand ook het vertrouwen in het halen van mijn rijbewijs. Uiteindelijk leidde dit ertoe dat ik stopte met mijn rijlessen. In 2020 besloot ik er weer voor te gaan. Ik wilde dolgraag rijden, en kwam al snel uit bij Rijschool Overtoom. Wat me direct aansprak, waren de persoonlijke aanpak, (vrouw)vriendelijkheid en duidelijke communicatie van de rijschool. Bovendien haalt Rijschool Overtoom je thuis of op werk op, en ben je dus geen extra reistijd kwijt. Ook gaat alles digitaal: via de app is je voortgang altijd in te zien, en boek je gemakkelijk nieuwe rijlessen. Door mijn eerdere ervaring kreeg ik de mogelijkheid om met een vrouwelijke instructeur te starten: Fatima. Bij de proefles merkte ik al direct: wat een wereld van verschil ten opzichte van mijn eerdere instructeur! Fatima was niet alleen een fijne, warme en gezellige persoonlijkheid waardoor ik naar elke rijles uitkeek, maar ook altijd eerlijk en ontzettend behulpzaam. Aan de hand van mijn eerdere ervaring wist ze vanaf de allereerste meters goed in te schatten aan wat voor soort rijlessen ik behoefte had. Ook luisterde ze naar dingen die ik nog lastig vond. Hier gaf ze altijd perfecte, concrete tips voor die ik direct in de praktijk kon toepassen. En met succes: ik slaagde in één keer voor mijn rijbewijs! Van tevoren dacht ik dat ik veel rijlessen nodig zou hebben, maar Rijschool Overtoom heeft bewezen dat je vooral de juiste match qua rijschool én instructeur nodig hebt. Dan kan iedereen vlot slagen! En niet geheel onbelangrijk: je hebt na het halen van je rijbewijs al het vertrouwen om direct zelf in de auto te stappen. Heel veel dank aan Belinda, Carla en natuurlijk Fatima!
- Amsterdam

Eerlijk en betaalbaar!

Ik was erg blij met mijn keuze voor Overtoom. Mijn complimenten voor mijn instructeur Ab! Heel relaxed en eerlijk. Goede uitleg op de examendag en nog even geoefend. En in één keer geslaagd! Thanks Overtoom
- Amsterdam

Ontzettend fijn

George is de beste instructeur die ik had kunnen wensen. Altijd rustig, altijd geduldig, altijd in voor een fijn gesprek. Het vertrouwen en de handige tips die George mij heeft gegeven tijdens het rijden in de chaos van Amsterdam hebben ervoor gezorgd dat ik nu 100% voorbereid en vol vertrouwen de weg op ga. Dank voor alles!
- Amsterdam

Ik durf weer te rijden!

Na 10 jaar met angst en beven achter het stuur (of helemaal niet), heeft Wilma ervoor gezorgd dat ik weer met plezier in de auto stap. Wat een vrijheid! Professionele en vriendelijke aanpak met een flinke dosis Amsterdamse gezelligheid. Dankjewel Wilma voor alle tips en aanmoediging!
- Amsterdam

Geweldig!

Wat een fijne rijschool. Hele duidelijke, goede communicatie en mega vriendelijke mensen. Ik heb gelest met Fatima en had mij geen betere instructrice kunnen wensen. Duidelijk, vakkundig en gewoon ontzettend leuk. Ze wist altijd precies wat mijn knelpunten waren, vaak nog voordat ik het zelf wist. Deze vrouw kan werkelijk iedereen leren rijden. Veel met haar gelachen terwijl ik heel goed heb leren rijden - ik heb ondanks mijn faalangst mijn rijbewijs in één keer gehaald, mede dankzij Fatima's fantastische lessen. Ik zal haar missen!
- Diemen

Met veel geduld en structuur mijn rijbewijs weten te behalen

Peter Paul heeft met heel veel geduld, maar wel met een kritische strenge toon (en veel gelach) mij leren autorijden. Door zijn enorme ervaring in het vak heeft hij constant door wat er mis gaat en hoe dat op te lossen, ook al moet hij het 5 keer opnieuw benoemen haha. Hij vroeg regelmatig waarom ik een bepaalde (foute) keuze maakte om op die manier zelf na te denken over de juiste manier van rijden. Op die manier leer je de logische stappen zelf in te zien. Daarnaast heb ik gedurende de lessen altijd het gevoel gehad de controle te hebben over de auto en veilig te zijn, ook al moest hij heel vaak ingrijpen. Hij let altijd goed op en zorgt er voor dat twee uur per week het moment is dat jij gaat leren om de auto te besturen en niet zozeer de 30e student bent van die week. Daarnaast zijn de ervaringen met Rijschool Overtoom ook erg prettig. Hele goede communicatie en het inplannen van lessen gaat zeer gestructureerd. Al met al een hele fijne ervaring! Ik geef een 9 want een 10 geef ik nooit.
- Amsterdam
770 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2