Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort 9.5 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Ontdek waarom we de beste zijn

Waarom Rijschool Overtoom?

De beste rijscholen

De beste rijscholen Amsterdam is een organisatie die de consument helpt kiezen voor rijscholen die kwaliteit bieden op het gebied van hun rijopleiding.

Snel je rijbewijs

De snelcursus is een versnelde rijopleiding voor leerlingen die snel een auto rijbewijs willen halen in Amsterdam, 2 keer per week krijg je rijlessen van 120 minuten.

Proefles?

Wil je eerst zelf ervaren hoe rijden bij Rijschool Overtoom is? Het is mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen. Je kunt je direct aanmelden.

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.5

9,5 1049 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
10

Rijles met Gulhan als instructrice was geweldig

Ik heb mijn automaat rijlessen bij rijschool Overtoom met Gulhan gevolgd. Ze is hee professioneel, altijd op tijd. Ik kon haar altijd bereiken via de telefoon met vragen. Ze heeft me heel eeg geholpen en ik heb uiteindelijk ook mijn rijbewijs gehaald. Ik voelde me heel fijn met haar in de auto en ze nam altijd de tijd om alles heel goed uit te leggen (zelfs meerdere keren als ik het niet goed begreep). Ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen over haar en rijschool Overtoom!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Sabina is geweldig!

Ik ben over een periode van 10 jaar steeds gestart en weer gestopt met rijles. Dankzij Sabina kon ik eindelijk doorzetten. Ze luistert goed, is duidelijk en bovenal een bijzonder fijne, leuke en energieke instructeur. Sabina, heel erg bedankt voor je geweldige begeleiding. Daarbij heb ik Overtoom altijd als een fijne rijschool ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Mijn zelf vertrouw is flink gegroeid ik durf nu in de auto te stappen en weg te rijden!

Geduldig en daadkrachtig rijinstructeur. De instructeur was altijd op tijd, ze stimuleert en motiveerde mij om door te zetten. Ik heb wekelijks een rustige en fijne rijles uren gehad met haar waardoor ik nu veel plezier heb in autorijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Gulhan is the best!

My experience with Gulhan at Overtoom rijschool was great. Gulhan is very knowledgeable, has a clear teaching structure, and provides good instructions. From the beginning, Gulhan was super patient, supportive, and encouraging. She always managed to find time for driving lessons, taking extra care to accommodate extra classes, when needed. Gulham knows Amsterdam so well, you will never be stuck in traffic with her!

 If you are looking for an honest, personable driving instructor with a delightful sense of humour I would highly recommend Gulhan. Thank you
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Gulhan is bevoegd en bekwaam!

Gulhan is deskundig, proactief, vriendelijk, professioneel en geeft á la minute meteen de juiste instructies, tips en trucs mee tijdens het rijden. Heb je een (opfris)cursus nodig? Dan ben je bij Rijschool Overtoom bij het juiste adres. Dankzij Gulhan heb ik in korte tijd mijn rijangst overwonnen en kan ik na 12 jaar met zelfvertrouwen eindelijk weer het verkeer op. Ik ben Gulhan en Rijschool Overtoom enorm dankbaar hiervoor! Kwaliteit moet je ervaren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam