Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Super tevreden over Rijschool Overtoom en mijn instructeur Jihane!
- Amsterdam
Ik ben super tevreden over rijschool Overtoom. Prettig contact bij een eerste telefoongesprek en ook een super fijne lerares! Na het behalen van mijn rijbewijs had ik jaren niet gereden, hierdoor vertrouwde ik mezelf niet in de auto en ben ik autorijden gaan vermijden. Na de cursus voor rijangst heb ik nu meer vertrouwen gekregen in de auto en durf ik nu ook zelfstandig weer op pad te gaan. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan!
- Amsterdam
Ben super tevreden met de deskundige begeleiding van Wilma. Na jarenlang niet meer te hebben gereden durf ik eindelijk weer in de auto te stappen en de weg op te gaan!
- Amsterdam
It is a very good driving school, I had no problems with them and also my instructor was professional and very friendly. Highly recommend. Also, they speak English very well.
-
Na een aantal jaar niet gereden te hebben, was het voor mij een grote stap om weer achter het stuur te gaan zitten. Ik zocht hulp bij Rijschool Overtoom en kwam bij rij-instructeur Ayten terecht. Ayten stelde mij gerust dat we het stap voor stap gingen oppakken. Ze legde alles heel goed uit, ze bleef rustig en had veel geduld. Met drie lessen zat ik weer met vertrouwen in de auto.
- Amsterdam
Fijne rijschool!
- Amsterdam
Als tweede generatie in de familie heb ik gereden bij rijschool Overtoom: al twee generaties levert de rijschool de hoogste kwaliteit rijlessen! Ik heb gereden bij Nordin, na eerst les te hebben gehad in Den Haag vóór mijn verhuizing naar Amsterdam. Hoewel ik in Den Haag les kreeg van iemand die een tijd lang het hoogste slagingspercentage had van Zuid-Holland, waren de lessen bij Nordin nog een schepje erbovenop: uitgesproken plezierig, doordat hij altijd rustig, attent, maar zeer gefocust en professioneel was, met rake adviezen en tips, zonder zijn humor te verliezen. Hierdoor heb ik met een klein aantal lessen mijn rijbewijs kunnen halen, qua uren (ver) onder het gemiddelde in Amsterdam. Dit is kenmerkend voor de rijschool: mijn moeder heeft pas haar rijbewijs kunnen halen 35 jaar geleden toen zij bij rijschool Overtoom terecht kwam die toen pas korte tijd open was, na vele keren de boot te hebben mis gelopen, mede door stressvolle rijlessen bij andere rijscholen in die tijd. De kwaliteit om mensen binnen korte tijd op een plezierige manier te leren rijden is bijzonder genoeg na 35 jaar nog steeds behouden gebleven bij rijschool Overtoom, zeker met rij-instructeurs als Nordin! Ik wens je voor je rijlessen een nog directere weg, door direct te beginnen bij rijschool Overtoom in plaats van andere rijscholen, en daarmee een plezierige en efficiente rijleservaring.
- Londen/Amsterdam
Mijn ervaring bij de rijschool was 100% geweldig. Goeie matching met de instructeur, gemakkelijke en overzichtelijke communicatie en in één keer geslaagd. Ik kan iedereen Rijschool Overtoom aanraden, van beginnende chauffeur tot chauffeurs met een hobbelige achtergrond.
- Amsterdam
In een aantal lessen het autorijden zó kunnen opfrissen dat ik weer met plezier achter het stuur ga zitten. Veel dank!
-
Erg tevreden over Rijschool Overtoom en mijn instructeur Habiba. Ik heb mijn rijbewijs (bijna) in één keer gehaald en dat was echt te danken aan de flexibele en professionele begeleiding. We konden het altijd snel eens worden over rijtijden, en Habiba was naast een uitstekende instructeur gewoon ook een heel leuk en gezellig persoon om naast je te hebben in de auto!
- Amsterdam
Bij deze een lang verwachte review.
Ik heb er nu al een aantal veilige kilometers op zitten en steeds denk ik, was ik maar veel eerder begonnen! Rijschool Overtoom is in mijn ogen de beste en professioneelste rijschool die ik ken! Altijd duidelijk in communicatie via e-mail of telefoon. Dank daar voor! Maar in het bijzonder wil ik Rein Tiemens heel erg bedanken!! Een hele fijne tijd door gebracht met Rein en de manier hoe hij zijn lessen geeft.. geweldig! Ik raad Rijschool Overtoom aan iedereen aan en in het bijzonder Rein als rij instructeur!!
- Amsterdam
De tweede keer wel geslaagd dankzij de hulp van Nordin. Hij geeft super fijne lessen en legt alles rustig uit. Ik raad iedereen deze rijschool aan!
- Amsterdam
Hele fijne lessen. Hele relaxede sfeer, en een ontspannen omgeving om in te leren rijden!
- Hoofddorp
Een heel fijn en klantvriendelijk bedrijf, altijd goed te woord gestaan. Maar voorál alle dank voor lieve Naziha die mij in 1x heeft laten slagen! Zij is altijd relaxt, goed in lesgeven, gezellig en geduldig. Stap voor stap bereidt ze je voor op de toets en het examen. Ze weet precies hoe ze je minder zenuwachtig moet maken telkens. Super bedankt Naziha!!
- Amsterdam
Na jaren niet meer te hebben gereden en talloze excuses waarom ik in Adam beter op de fiets zou kunnen gaan wilde ik toch de stap nemen om mijn vrijheid terug te krijgen. De eerste keer dat ik weer achter het stuur zat bij Wilma gaf ze aan dat ik een echte 'fietser' was:) Ze heeft mij zoveel inzicht gegeven en mijn vertrouwen in het rijden teruggewonnen. Zonder Wilma had ik mijn angst niet kunnen overwinnen, oplettendheid, vertouwen injezelf, lef tonen in het verkeer in combinatie met de humor van Wilma heeft mij weer de weg op gekregen. Ik pak nu met plezier de auto en voel me weer zo vrij als een vogel!
- Amsterdam
Na een aantal jaar niet gereden te hebben, wilde ik het autorijden weer oppakken en heb ik een aantal opfrislessen gevolgd bij Rijschool Overtoom. Ik kan deze rijschool (en specifiek instructrice Fatima) iedereen aanbevelen. Ik heb nu weer veel meer plezier en vertrouwen in het autorijden. Dankjewel!
-
Na negen jaar niet te hebben gereden, meldde ik me weer aan voor een proefles. Eerlijk gezegd zou ik er niet achteraan zijn gegaan, als de rijschool me niet gelijk erna had gebeld voor een intake en afspraak. Wat ze gelukkig deden! Ook tijdens het inplannen van mijn afrijdatum keek de rijschool heel behulpzaam mee welke tijden het meest gunstig waren om te rijden.

Ik laat normaal nooit recensies achter, maar nu doe ik het wel, want mijn rij-instructeur Ab Aznou zou ik van harte iedereen aanbevelen. Hij geeft heldere aanwijzingen, wist in mijn geval precies waar verbetering nodig was en hij moedigde me aan op punten waar ik onzeker over was.
- Amsterdam
Na een hele vervelende proefles bij een andere rijschool had ik niet veel vertrouwen meer in mijn mezelf om het rijden te leren ... totdat ik een proefles bij Overtoom ging doen en ik het opeens wél kon. Mede door de rustige instructie, geduldigheid en blokuren achter elkaar rijden, is het mij gelukt om binnen 40 lessen mijn rijbewijs te halen!
-
Het bedrijf is goed.
Alle informatie op tijd en correct
Habiba, de instructrice, is heel aardig en behulpzaam. Geeft goede instructies en tips.
-
Na 10 jaar niet meer gereden te hebben en na lang wikken en wegen heb ik me aangemeld voor rijangst begeleiding. Ik wil niet overdrijven maar 10 jaar rijangst is binnen 5 lessen werkelijk omgeslagen naar een grote glimlach achter het stuur, een ontspannen rijhouding en enorme trots! Ik ben Wilma heel dankbaar: wat een goede begeleidster: haar tips, positieve benadering en humor hebben zoveel goeds teweeg gebracht! Wilma, ontzettend bedankt!!
- Amsterdam
- Amsterdam
Ik had 5 jaar niet gereden omdat ik niet meer durfde. De begripvolle intake bij Carla gaf mij meteen een goed gevoel. Daarna is instructrice Heidi met mij aan de slag gegaan. Zij heeft mij met haar kunde, geduld, rust, optimisme en humor van mijn rijangst afgeholpen. Ik rij nu weer met vertrouwen en daar ben ik super blij mee. Topinstructrice, toprijschool!
- Amsterdam
458 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2