Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort een ruime 9 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.Ik heb mijn rijbewijs in maart gehaald, maar doordat niet alles meteen goed ging rijangst ontwikkeld. Ik meldde mij bij rijschool Overtoom en werd meteen vriendelijk en met humor te woord gestaan. Twee lessen met Wilma waren genoeg om me met veel minder angst de weg op te krijgen, ik begin het zelfs leuk te vinden. Ik leerde vooral van Wilma rustig te blijven en te relativeren. Afgelopen zondag naar Haarlem gereden en in de binnenstad achteruit ingeparkeerd.
Bedankt Wilma voor je positieve benadering.
- Amsterdam
Ik heb mij aangemeld voor rijangst. Dit was al een stap opzich, toen er met mij contact op werd genomen stelde de mevrouw aan de telefoon mij al op mijn gemak, ik ben niet de enigste! Een maand later had ik mijn eerste rijles met Wilma, een vriendelijke nuchtere vrouw. Zij heeft mij weer de snelweg op geholpen en met succes! Na 2 lessen heeft ze mij weer het vertrouwen terug gegeven! Ik heb enorm veel gehad aan deze lessen, rijschool Overtoom, en met name Wilma is top.
- Amsterdam
Ik was gewisseld van rijschool na vaak zakken en de moed was me volledig in de schoenen gezakt. Francis heeft me met enorm veel pit, vastberaden energie en met een onvermoeibaar motiverend vermogen zowel emotioneel als praktisch begeleid. Ze heeft me er doorheen getrokken, mij enorm veel geleerd en zonder haar had ik het nooit gehaald. Ze bood me echte persoonlijke begeleiding, haar lesmethode aangepast aan degene die ze naast zich heeft zitten; precies wat ik nodig had. Enoooorm bedankt!
- Amsterdam
Ik was gewisseld van rijschool na vaak zakken en de moed was me volledig in de schoenen gezakt. Francis heeft me met enorm veel pit, vastberaden energie en met een onvermoeibaar motiverend vermogen zowel emotioneel als praktisch begeleid. Ze heeft me er doorheen getrokken, mij enorm veel geleerd en zonder haar had ik het nooit gehaald. Ze bood me echte persoonlijke begeleiding, haar lesmethode aangepast aan degene die ze naast zich heeft zitten; precies wat ik nodig had. Enoooorm bedankt!
- Amsterdam
Na jaren mijden van snelwegen en expert in de binnendoorroutes, contact gelegd met rijschool Overtoom. Prettige benadering en kundige lessen. Met veel dank aan Nordin die mij in enkele lessen letterlijk en figuurlijk weer op (snel) weg heeft geholpen.
- Vleuten
Ik heb een hele goede tijd gehad bij rijschool Overtoom met instructeur Francis! Ze heeft me in een korte tijd ontzettend veel geleerd en ook heel goed omgegaan met mijn lichte rij en faalangst. Ook de verder service van de rijschool was ontzettend goed en behulpzaam. Rijbewijs in een keer gehaald had ik nooit verwacht!
- amsterdam
Ik rij al zo'n 30 jaar auto zonder problemen. Heb echter zo'n 20 jaar geleden een negatieve ervaring gehad met hellingtrekken in een parkeergarage. Dit is een eigen leven gaan leiden en uiteindelijk raakte ik in blinde paniek als ik op een helling stil kwam te staan. Dit beperkt mij in mijn vrijheid om te gaan en staan waar ik wil, dus daar wilde ik nu wel eens vanaf. Instructeur Heidi is met me gaan oefenen op een flinke helling en heeft me weer zelfvertrouwen gegeven. Ik weet nu dat ik het kan en heb het sindsdien ook weer zelf gedaan in mijn eigen auto. Met succes! Heidi, dank je wel!
-
Na een mindere ervaring bij een andere rijschool ben ik naar rijschool Overtoom gegaan. Daar ben ik dankzij de fijne lessen bij mijn instructeur George Robben weer zeker geworden met rijden, ontzettend bedankt hiervoor!! Ik raad deze rijschool zeker aan!
- Amsterdam
Ik ben heel blij met Rijschool Overtoom, en in het bijzonder met Rein Tiemens als instructeur. Hij heeft mij niet alleen op een rustige manier leren rijden, maar ook met plezier leren rijden. Rein bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen!!! En Carla en Belinda bedankt voor de goede, persoonlijk service!

Ava
- Amsterdam
In 2012 had ik mijn rijbewijs gehaald en sindsdien amper gereden, laat staan in mijn eentje in een auto.
Een eerdere opfriscursus had niet geholpen, dus daarom maar een rijangstcursus bij Overtoom.
Wilma heeft mij ontzettend goed geholpen om met vertrouwen de weg op te gaan en vooral ook rustig te blijven in lastige situaties.
Dankzij haar durf ik nu zelfstandig de weg op te gaan en dat blijf ik nu zeker ook doen.
Dankjewel Wilma!
-
Het was voor mij twee jaar geleden dat ik voor het laatst achter het stuur heb gezeten. Om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen in de auto heb ik enkele rijlessen gevolgd bij rijschool overtoom. Ik ben zeer tevreden over de rijschool en de instructrice Wilma. Stap voor stap heeft ze mij weer het rijden eigen gemaakt. Ik ben heel tevreden over haar deskundigheid en durf nu na vier lessen weer alleen de weg op!
- Amsterdam
Ik ben heel tevreden met de service en de rijlessen die ik via Rijschool Overtoom heb gehad! Ab is een heel geduldige, motiverende en gezellige instructeur. Mede door de goede en deskundige begeleiding is het gelukt om in één keer mijn rijbewijs te halen!
- Amsterdam
Geweldige rijschool, zeer aardige en vakkundige rijinstructeurs. Zeker een aanrader!
-
Lang geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald maar nooit echt rijervaring opgedaan. Nu op mijn 55e heb ik besloten hier iets aan te doen. Dankzij de zeer plezierige, deskundige en geduldige begeleiding van Wilma durf ik nu eindelijk weer de weg op. Dus Wilma ik ben blij met je.
- Zaandam
Enorm tevreden over Rijschool Overtoom in het algemeen, en Wilma in het bijzonder. Ze wist precies in te schatten op welke punten ik extra oefening nodig had, waardoor ik nu weer met plezier de weg opga!
-
Ik heb fijne rijlessen gehad van Wilma en ben in één keer geslaagd! Geen klachten.
- Amsterdam
Wilma heeft mij heel veel geleerd en mij met veel geduld begeleid.
Nu durf ik weer de weg op
dank je wel Wilma!
- Amsterdam
Zes jaar geleden 2x gezakt. Ik twijfelde of het ooit zou gaan lukken en kapte ermee. Vorig jaar besloten nog een poging te wagen en Overtoom gebeld. Zij snapten het en ik kreeg Rein als instructeur. In een rustig tempo kreeg ik het nu stap voor stap opeens wel onder de knie. En nu, op mijn 54-ste, in 1x geslaagd: wow, geweldig, wat een overwinning! Super bedankt Rein, voor je geduld, je vakkundige aanpak en niet in de laatste plaats: voor de altijd gezellige uurtje!!
- Amsterdam
Na jarenlang niet gereden te hebben, zette ik de stap om weer rijlessen te volgen zodat ik met vertrouwen weer achter het stuur zou kunnen zitten. Ik ben blij dat ik het heb gedaan! Met instructuur Wilma heb ik een hoop kilometers gemaakt en ontzettend veel geleerd. Ik durf weer auto to rijden en ben er bovendien ook zeker van dat ik een veel betere chauffeur ben geworden dan ik was. Wilma was flexibel en de lessen stemde ze af op mijn leerbehoeften. Bedankt!
-
Door de lessen bij Nordin van Rijschool Overtoom ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Hij heeft een ontzettend fijne manier van les geven waardoor ik mij op mijn gemak voelde en optimaal kon presteren. Veel geduld en begrip, veiligheid staat hoog in het vaandel.
In het maken van de keuze voor een bepaalde rijschool gaf het telefoongesprek met Carla, een van de eigenaresses, mij een goed gevoel over rijschool Overtoom. Zij stelde de juiste vragen en ik voelde mij op mijn gemak om haar ook bepaalde vragen terug te stellen. De mogelijkheid om privé les te krijgen (niet ophalen en wegbrengen andere leerlingen) en de proefles bij Nordin hebben uiteindelijk de doorslag gegeven om te kiezen voor Rijschool Overtoom. Ik ben uiteindelijk ontzettend blij met mijn keuze en kan nu zelfverzekerd en met plezier de rijweg op.
- Amsterdam
Door Wilma heb ik weer de vrijheid ervaren om zelfstandig te rijden waar ik ook heen wil. Zij geeft goede voorlichting en helpt je op het goede moment de volgende stappen te zetten. Wilma bedankt!
- Amsterdam
Ik heb lessen gehad i.v.m. snelwegangst bij Wilma. Wilma heeft met haar begrip, maar vooral met haar manier van motiveren, er voor gezorgd dat ik elke keer weer een stapje verder ging. Zonder Wilma was ik al die uitdagingen niet aangegaan. Zoek je iemand met wie je plezier kan hebben in de auto en met wie je resultaat kan boeken; ga dan voor Wilma!
- Amsterdam
435 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Waarom rijschool Overtoom

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2