Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort 9.5 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Ontdek waarom we de beste zijn

Waarom Rijschool Overtoom?

De beste rijscholen

De beste rijscholen Amsterdam is een organisatie die de consument helpt kiezen voor rijscholen die kwaliteit bieden op het gebied van hun rijopleiding.

Snel je rijbewijs

De snelcursus is een versnelde rijopleiding voor leerlingen die snel een auto rijbewijs willen halen in Amsterdam, 2 keer per week krijg je rijlessen van 120 minuten.

Proefles?

Wil je eerst zelf ervaren hoe rijden bij Rijschool Overtoom is? Het is mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen. Je kunt je direct aanmelden.

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.5

9,5 981 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 weken geleden
9

Op een hele fijne manier veilig leren rijden

Gulhan was echt een hele lieve, rustige instructrice. Ze is in mij blijven geloven toen het even wat minder goed ging, waardoor ik steeds meer zelfvertrouwen kreeg. In de auto was er altijd heel gezellig en Gulhan heeft me geleerd hoe ik met allerlei verschillende situaties moet omgaan. Dankjewel Gulhan❤️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Gulhan and Overtoom was an amazing experience!

I started driving at Overtoom about a year and a half ago and had a great experience with 2 different drivers! I did my last 8 lessons with Gulhan a radiant, funny and charismatic person who did not have any difficulties explaining nor conversing in the car. It was always insightful, and pleasant car rides. Before the exam Gulhan explained everything in a detailed manner and she put 0 pressure on me. She is very caring and I would definitely recommend her as an instructor as well as the whole driving school! They are able to accommodate many drivers and students with different needs such as English language instructors and car preferences. I have to say that I passed my exam on the first try which is great and reflects on the quality of the instructors. 11/10 experience Thank you Gulhan for everything!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
8

Met vallen opstaan toch gehaald!

Aan de rijschool lag het niet dat ik lang heb gedaan over het halen van mijn rijbewijs, wel deels aan corona, en deels aan rijangst. Dat laatste ben ik nog niet vanaf, maar het gaat steeds beter. Mijn eerste rij-instructeur had meer aandacht voor haar telefoon, met name instagram en haar kinderen die letterlijk elke les belden (als ik dan iets wilde vragen begon ze woest te gebaren), dan voor mij en de laatste paar lessen spraken we niet meer met elkaar. Achteraf was dat weggegooid geld, ook al deed ik toch ervaring op (twee sterren voor haar). Nadat ik de eerste was gezakt was ik van haar af en ging ik rijden met George. Het voelde alsof ik helemaal opnieuw begon, maar het klikt goed en hij leerde me veel nieuwe manieren van kijken en trucs. Hiervoor had ik nooit gelachen in een lesauto en met George eigenlijk elke keer, nouja op één keer na toen ik alleen nog maar kon huilen van de stress op een leeg kruispunt waar hij begrip had en mij opving op het CBR met koffie. Vlak voor examens veranderde de rustige instructeur in een sportcoach wat op het moment vreselijk was door de extra stress, maar achteraf ben ik dankbaar want dat heeft me door het examen getrokken. Inmiddels heb ik al een paar honderd kilometer alleen gereden in een paar weken tijd, supertrots en steeds zekerder. Zeker vijf sterren voor George!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Fijne, betrouwbare rijschool

Vandaag geslaagd door de lessen van mijn vakkundige instructrice Heidi. Zij is een topper! Zorgvuldig, rustig, geduldig, scherp en alert en met heel veel humor heeft ze me leren rijden. De lessen waren altijd fijn, leerzaam en gezellig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

TOP!

Heel tevreden over deze rijschool: goede communicatie en mate van betrokkenheid. Ze hebben oog voor wat je nodig hebt. Al met al vooral te spreken over mijn fijne instructeur: Rein! Die al met pensioen kon gaan, maar het lesgeven nog te leuk vond. Op de valreep nog mijn examen gehaald, waar hij nu echt bijna met pensioen gaat. Dank voor alle lessen, het geduld, de coaching en vooral vertrouwen. Ik ga met veel plezier én zelfvertrouwen de weg op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam