Beoordelingen

Rijschool Overtoom scoort 9.5 in de beoordelingen op klantenvertellen.nl. Voor goede service, deskundigheid en prijs-kwaliteit, zit je bij ons goed.

Ontdek waarom we de beste zijn

Waarom Rijschool Overtoom?

De beste rijscholen

De beste rijscholen Amsterdam is een organisatie die de consument helpt kiezen voor rijscholen die kwaliteit bieden op het gebied van hun rijopleiding.

Snel je rijbewijs

De snelcursus is een versnelde rijopleiding voor leerlingen die snel een auto rijbewijs willen halen in Amsterdam, 2 keer per week krijg je rijlessen van 120 minuten.

Proefles?

Wil je eerst zelf ervaren hoe rijden bij Rijschool Overtoom is? Het is mogelijk om vrijblijvend een proefles te volgen. Je kunt je direct aanmelden.

100% van onze Overtoom klanten bevelen ons aan met een gemiddelde beoordeling van 9.5

9,5 851 beoordelingen Laatste beoordeling: 20 uur geleden
10

Uitstekend

Hele fijne ervaring gehad bij rijschool overtoom! Zou het aan iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Een extreem fijne rijschool

Echt een topervaring gehad bij rijschool overtoom. Instructeur Ab behoudt complete rust in de auto waardoor je het gevoel hebt dat je zeker zit en legt daarbij alles duidelijk uit. Een fijne en rustige man die samen met jou echt door het hele proces van leren rijden gaat. Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Erg fijne rijschool

In een keer geslaagd! Goede en professionele instructeur. Heel tevreden!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
9

Ik zit weer met meer zelfvertrouwen achter het stuur

Ik heb de afgelopen 6 jaar heel weinig gereden en 3 opfrislessen gevolgd bij Aysel, waarin we alle dingen hebben geoefend waar ik onzeker over was. Ik ben er nog niet helemaal, maar stap al met veel meer zelfvertrouwen achter het stuur! Zal in de toekomst zeker nog een paar lessen bij Rijschool Overtoom nemen om de laatste puntjes op de i te zetten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Geweldig, want ik durf (weer) te rijden!

Na ruim 10 jaar niet gereden te hebben na het halen van mijn rijbewijs, durf ik nu weer te rijden! Zonder Francis was dit echt niet gelukt. Ze is rustig, begripvol, betrokken en duidelijk in haar adviezen en tips. Omdat ik schakelen een lastige en spannende handeling vond, heb ik ‘automaten’-rijles gekregen en rijd ik nu in mijn eigen automaatje zonder angst rond. Iets waar ik echt heel blij mee ben en trots op ben! Heb je ook rijangst, ga dan vooral bij deze rijschool en bij Francis aan de slag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam