Theorie

In onze app bieden wij een leuke manier aan om je theorie lessen te leren.

 

Met deze handige app wordt het leren van de theorie voor je rijbewijs een stuk makkelijker en leuker! Of je nu een tussenuur hebt, op de bus wacht of gewoon lekker op de bank zit, je hebt altijd en overal toegang tot de lesstof. Je hoeft geen aparte apps of theorieboeken meer aan te schaffen. De app bevat tientallen video’s die de belangrijkste onderdelen van de theorie uitleggen. 

 

De lesstof is opgedeeld in stukjes van enkele minuten, zodat je het makkelijk en snel kunt leren. Nadat je een onderdeel hebt geleerd, kun je je kennis meteen testen met een deeltoets. Zo weet je meteen of je de stof hebt begrepen!

Met deze app kun je onbeperkt leren en oefenen met meer dan 200 theoriehoofdstukken, 100 introductiefilmpjes en meer dan 300 vragen voor kennistoetsen. Ook kun je oefenen met CBR oefenexamens, zodat je goed voorbereid bent op het echte examen. 

 

Leer je liever uit een boek dan kan je in onze theorie webshop theorie boeken, online examentrainingen en internet-opleidingen voor je theorie-examen vinden.