Snel rijbewijs halen Amsterdam

Kies dan voor een verkorte rijopleiding om met spoed je rijbewijs te halen in Amsterdam

Wil je binnenkort starten met een snelcursus in Amsterdam

Via de snelcursus is het mogelijk in overleg met de rijschool snel je rijbewijs te halen in Amsterdam. Hiervoor moet je een intake doen om te beoordelen of de snelcursus bij je past, zo volg je een rijopleiding die als prettig ervaren wordt. Het snel halen van je rijbewijs via een spoedcursus is niet voor iedereen weggelegd. Vervolgens wordt er een tijdsplanning bepaald waarbinnen het mogelijk is voor de leerling om het rijbewijs te behalen. De planning wordt  gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen. Hou daarmee rekening wanneer je wilt starten met de snelcursus in Amsterdam!

Redenen om een verkorte rijopleiding te volgen

  • Snel rijbewijs halen voor een nieuwe baan.
  • Snel rijbewijs halen omdat iedere week een les nemen je niet uitkomt.
  • Snel rijbewijs halen omdat je binnenkort genoeg vrije tijd hebt voor een snelcursus.

Planning snelcursus rijbewijs Amsterdam

Wil je een snelcursus volgen meld dit dan bij aanmelden! Aanmelden voor de snelcursus kan uitsluitend telefonisch bij één van onze medewerkers van Rijschool Overtoom. Je krijgt 2 tot 3 keer per week rijlessen van 120 minuten (blokuur). Direct na het einde van je rijopleiding volgt het praktijkexamen. Uiteraard geldt bij een snelcursus een nauwgezette planning en een strikte naleving van de geplande uren. Bij deelname aan de snelcursus is het belangrijk dat je het theoriecertificaat al op zak heb of dit zeer binnenkort gaat halen. Zonder dit certificaat mag je niet deelnemen aan het praktijkexamen!

Stappenplan snelcursus rijbewijs Amsterdam:

  • Je bent geslaagd voor je theorie-examen of gaat dit zeer binnenkort halen! (de rijschool reserveert het theorie-examen)
  • Machtig de rijschool met je DigiD voordat je start met je snelcursus
  • Wij gaan je rijlessen inplannen
  • Wij gaan je praktijkexamen reserveren

Voordat de rijschool het praktijkexamen voor de categorie personenauto kan aanvragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen voor je heeft gereserveerd. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR. De rijschool machtigen doe je met een DigiD machtiging. DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. DigiD aanvragen is gratis. Het aanvragen duurt ongeveer vijf werkdagen.

Geen medische status bij het CBR

Iedereen die een rijexamen aflegt, moet over een ingevulde Eigen-verklaring (EV) beschikken. De elektronische Eigen verklaring wordt automatisch door de rijschool samen met de praktijkreservering verstuurd naar het CBR als alle vragen op de eigen verklaring met nee beantwoord zijn en er geen medisch dossier bij het CBR aanwezig is! Meer informatie over de eigen verklaring vind je op de site van het CBR.

Snelcursus Pakket

Het snelcursuspakket bevat 40 rijlessen (60 min.), het theorie-examen en CBR praktijkexamen. Een intensieve training; 2 tot 3 keer per week een rijles van 120 minuten. Deze snelcursus geeft je de gelegenheid in korte tijd je rijbewijs te halen in Amsterdam. De snelcursus rijbewijs Amsterdam wordt vooraf ingepland. De rijschool reserveert het theorie en praktijkexamen. Theorie leermiddelen kun je kopen in onze theorie webshop. De actuele tarieven zijn te vinden op onze tarieven pagina.

BOVAG Garantiefonds

  • BOVAG Garantiefonds (Cursisten die vooruitbetalen voor een rijlespakket bij Bovag-rijschool Overtoom krijgen ‘BOVAG-garantie’ op hun vooruitbetaalde rijlessen en examengeld.
  • Bij het behalen van je rijbewijs worden teveel ingekochte pakket-rijlessen conform het gehanteerde pakket terugbetaald.
Snel rijbewijs halen Amsterdam? Snelcursus rijbewijs Amsterdam. Spoed Rijbewijs Amsterdam. Overtoom rijschool Amsterdam de rijschool voor jou!