Rijopleidingen

In het menu rijopleidingen vind je meer informatie over diverse rijopleidingen en hoe je je rijbewijs kunt halen.

Rijopleidingen Amsterdam

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je ‘even’ het rijbewijs haalt. Het is daarom verstandig om vooraf te bepalen wat voor soort rijopleiding je wilt volgen. Wil je zo snel mogelijk op pad of heb je alle tijd met het behalen van het rijbewijs? Snel je praktijk en theorie halen? Hoe snel je je rijbewijs haalt is geheel afhankelijk van wat jij wilt. Maar hangt vooral af van jouw ervaring en leersnelheid! Ook andere factoren spelen een rol. Iemand die angstig is in de auto, zal meer rijlessen nodig hebben dan een leerling die daar geen last van heeft.

Reguliere rijopleiding

De meeste mensen volgen een reguliere rijopleiding. Je neemt dan bijvoorbeeld 1 rijles van 120 min. per week. Dit betekent dat je vanaf 16,5 jaar mag starten met autorijlessen. Jij bepaalt samen met jouw rijinstructeur de opzet van de autorijlessen. Gedurende je gehele rijopleiding heb je iedere autorijles dezelfde instructeur. Wil je binnenkort graag je rijbewijs halen in Amsterdam, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Kijk dan voor meer informatie over onze rijopleidingen en werkwijze op de pagina wat-voor-rijopleiding.

Automaat rijopleidingen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor automaat rijles. Automaat rijden is de toekomst met het oog op het milieu en de toename van elektrische auto’s. Wij geven daarom nu ook rijles in automaat auto’s. Bij ons is er geen verschil in prijs tussen schakel lessen en automaat lessen. Op dit moment krijg je nog wel een code op je rijbewijs dat je alleen automaat auto’s mag besturen met dit type rijbewijs. De kans is groot dat, dat in de toekomst zal veranderen.